Ο Slash δείχνει αισιόδοξος ότι θα ακούσουμε νέο υλικό από τους Guns 'n' Roses το 2021

Ελπίζουμε να πάρει λιγότερο να βγει από ό,τι το Chinese Democracy...

news.team
news.team

Νέο υλικό από τους Guns 'n' Roses φαίνεται πως θα ακούσουμε τη νέα χρονιά, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Slash.

Ο κιθαρίστας της μπάντας, μιλώντας στο Cleveland.com, αποκάλυψε πως δουλεύει μαζί με τον μπασίστα Duff McKagan νέο υλικό που προορίζεται για τον επόμενο δίσκο των Guns 'n' Roses -ο οποίος θα είναι και το νεότερο δείγμα δουλειάς από το 2008 και το Chinese Democracy.

Πέρα από τους Guns 'n' Roses, ο Slash είπε πως ετοιμάζει και έναν ακόμη δίσκο, μαζί με τους Myles Kennedy and the Conspirators, αυτή τη φορά. «Δουλέψαμε για μια βδομάδα μια αρχική προ-παραγωγή κι έχουμε 20 τραγούδια, θα συνεχίσουμε με αυτά την επόμενη χρονιά», σχολίασε ο μουσικός για τον συγκεκριμένο δίσκο, ενώ σχετικά με τους Guns 'n' Roses είπε: «Τζαμάραμε με τον Duff McKagan και δουλέψαμε στον δίσκο των Guns κι είχα μερικές επικουρικές ηχογραφήσεις και τζαμαρίσματα, εκτός αυτού, επομένως, γίνονται πολλά πράγματα».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Να και κάτι που δε θα ήθελε να αγοράσει ο David Crosby...

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε το 2010 και έχουμε ήδη το πρώτο δείγμα με το ομώνυμο single.

Ακούστε το "Limit" των Nicolás Jaar και  Dave Harrington.

FEATURED TODAY

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.

Άλλωστε, με τον Jim Thompson, τα πράγματα δεν είναι ποτέ όπως φαίνονται. Θα το διαπιστώσετε και με το βιβλίο του που κυκλοφόρησε πρόσφατα στα ελληνικά από τις εκδόσεις Οξύ και στο οποίο θα βασίζεται η επόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου.

Ο Δημήτρης Λιλής διαλέγει 7 διεθνή και 3 εγχώρια ονόματα που δίνουν ελπίδα για το μέλλον της rap.
Top