Για τον Keith Richards, το πλάνο για την 60η επέτειο των Rolling Stones είναι όλοι να ζουν ακόμα

Μπάντα larger than life, αλλά να είμαστε και ρεαλιστές...

news.team
news.team

Μπορεί οι Rolling Stones να είναι η μοναδική μπάντα που επί τόσες δεκαετίες παραμένει αεικίνητη και μοιάζει πως τίποτα δεν μπορεί να τη σταματήσει, αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο Keith Richards, στα 76 του πλέον χρόνια, δεν μπορεί να βλέπει τα πράγματα προσγειωμένα και ρεαλιστικά.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο GQ, ο κιθαρίστας των Stones ρωτήθηκε μεταξύ άλλων από την Gabriella Paiella, πώς η μπάντα σκοπεύει να γιορτάσει τα 60 χρόνια πορείας της που θα έρθουν το 2022. Κι αν περιμένατε μεγάλες περιοδείες, ακριβές επετειακές εκδόσεις και άφθονο merchandise παντός τύπου, ο Richards είναι εδώ για να σας προσγειώσει με την ειλικρινή απάντηση που έδωσε: «Βασικά, το πλάνο είναι να είμαστε όλοι ζωντανοί».

Όπως ξεκαθάρισε στη συνέχεια ο μουσικός: «Πρώτα απ' όλα, θα τα βγάλω πέρα αυτή τη χρονιά και θα δω πώς θα διαχειριστούμε την επόμενη. Γιατί νομίζω πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν μεγαλύτερα προβλήματα από έναν εορτασμό των Rolling Stones. Αν και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε όλοι εδώ, θα το αφήσω εδώ, αν μου επιτρέπετε».

Το να είναι κανείς ρεαλιστής, ακόμη κι αν είναι ο Keith Richards, άλλωστε, πάντοτε βοηθάει...

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Αλέξανδρος Βούλγαρης ανακοίνωσε πως σύντομα θα κυκλοφορήσει δίσκο με παιδικά τραγούδια «όπως θα ήθελε αυτός να

Ο πρώτος δίσκος της Popi Sem ως SØMMERDUST μόλις κυκλοφόρησε ψηφιακά. Μαζί και το βίντεο για το κομμάτι ...

Ακούστε το νέο κομμάτι της ράπερ.

FEATURED TODAY

8 γυναίκες που υπηρετούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τη μουσική βιομηχανία, αφηγούνται στην Τάνια Σκραπαλιώρη και την Ελένη Τζαννάτου τις δικές τους

Στο νέο του Diggin', o Ζώης Χαλκιόπουλος χάνεται στον κατάλογο της Jazzaggression και κολλάει με το Mona Lisa του Christian Reim Sextet.

Αεικίνητος μουσικά Γάλλος, αφεντικό της Ed Banger από την οποία ακούσαμε τους Justice, μάνατζερ των Daft Punk για 12 χρόνια. Τώρα που οι τελευταίοι ...

Top