news.team

Μπορεί οι Rolling Stones να είναι η μοναδική μπάντα που επί τόσες δεκαετίες παραμένει αεικίνητη και μοιάζει πως τίποτα δεν μπορεί να τη σταματήσει, αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο Keith Richards, στα 76 του πλέον χρόνια, δεν μπορεί να βλέπει τα πράγματα προσγειωμένα και ρεαλιστικά.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο GQ, ο κιθαρίστας των Stones ρωτήθηκε μεταξύ άλλων από την Gabriella Paiella, πώς η μπάντα σκοπεύει να γιορτάσει τα 60 χρόνια πορείας της που θα έρθουν το 2022. Κι αν περιμένατε μεγάλες περιοδείες, ακριβές επετειακές εκδόσεις και άφθονο merchandise παντός τύπου, ο Richards είναι εδώ για να σας προσγειώσει με την ειλικρινή απάντηση που έδωσε: «Βασικά, το πλάνο είναι να είμαστε όλοι ζωντανοί».

Όπως ξεκαθάρισε στη συνέχεια ο μουσικός: «Πρώτα απ' όλα, θα τα βγάλω πέρα αυτή τη χρονιά και θα δω πώς θα διαχειριστούμε την επόμενη. Γιατί νομίζω πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν μεγαλύτερα προβλήματα από έναν εορτασμό των Rolling Stones. Αν και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε όλοι εδώ, θα το αφήσω εδώ, αν μου επιτρέπετε».

Το να είναι κανείς ρεαλιστής, ακόμη κι αν είναι ο Keith Richards, άλλωστε, πάντοτε βοηθάει...

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured