Δείτε τον ευχαριστήριο λόγο των Depeche Mode στην εισαγωγή τους στο Rock & Roll Hall of Fame

«Νομίζω πως η μουσική φέρνει πραγματικά τους ανθρώπους κοντά και το χρειαζόμαστε αυτό τώρα περισσότερο από ποτέ», είπε μεταξύ άλλων ο Dave Gahan.

news.team
news.team

Μέλη του Rock & Roll Hall of Fame είναι πλέον οι Depeche Mode, μιας και ήταν ανάμεσα στους μουσικούς που εντάχθηκαν σε αυτό στη φετινή τελετή -άλλα ονόματα που περιλαμβάνονται στις φετινές εισαγωγές είναι οι Nine Inch Nails, Notorious B.I.G., Whitney Houston, T. Rex και Doobie Brothers.

Την εισαγωγή των Depeche Mode στο Rock & Roll Hall of Fame έκανε η Charlize Theron και οι Dave Gahan, Andrew Fletcher και Martin Gore έβγαλαν τον ευχαριστήριο λόγο τους εξ' αποστάσεως, όπως απαιτούν οι νέες συνθήκες της πανδημίας.

Στο λόγο τους, τα τρία μέλη των Depeche Mode ευχαρίστησαν ανθρώπους που υπήρξαν κομβικοί στην καριέρα τους αλλά και τις οικογένειές τους και αναφέρθηκαν σε μουσικούς που τους επηρέασαν, υπογραμμίζοντας το πόσο σημαντική υπήρξε γι' αυτούς η μουσική, όπως φάνηκε και από τα λόγια του Gahan: «Το να μεγαλώνεις ακούγοντας μουσική στο ραδιόφωνο, σε βοηθάει να νιώθεις φυσιολογικός -να νιώθεις μέρος ενός πράγματος. Αυτό κάνει η μουσική στους ανθρώπους και νομίζω αυτό έχουν κάνει οι Depeche Mode για πολύ κόσμο. Πιστεύω πως η μουσική φέρνει πραγματικά τους ανθρώπους κοντά και το χρειαζόμαστε αυτό τώρα περισσότερο από ποτέ».

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο τον ευχαριστήριο λόγο των Depeche Mode για την εισαγωγή τους στο Rock & Roll Hall of Fame παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά από αρκετό teasing, έχουμε το πρώτο single από τον επερχόμενο δίσκο της μουσικού.

Υπάρχουν 3 ακυκλοφόρητες test pressing κόπιες του δίσκου και ο μουσικός κληρώνει τη μία, όπως ανακοίνωσε στο Facebook.

FEATURED TODAY

Η επιστροφή της Kate Winslet στην τηλεόραση γίνεται με μία αστυνομική σειρά με ποικίλες σεναριακές ανατροπές και μια πλοκή με εκπλήξεις υψηλής έντασης.

1/4 του αιώνα μουσικής πορείας, ένας νέος δίσκος (As The Love Continues), μία από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας των Mogwai και μαζί, το πρώτο τους νο

Top