news.team

Μέλη του Rock & Roll Hall of Fame είναι πλέον οι Depeche Mode, μιας και ήταν ανάμεσα στους μουσικούς που εντάχθηκαν σε αυτό στη φετινή τελετή -άλλα ονόματα που περιλαμβάνονται στις φετινές εισαγωγές είναι οι Nine Inch Nails, Notorious B.I.G., Whitney Houston, T. Rex και Doobie Brothers.

Την εισαγωγή των Depeche Mode στο Rock & Roll Hall of Fame έκανε η Charlize Theron και οι Dave Gahan, Andrew Fletcher και Martin Gore έβγαλαν τον ευχαριστήριο λόγο τους εξ' αποστάσεως, όπως απαιτούν οι νέες συνθήκες της πανδημίας.

Στο λόγο τους, τα τρία μέλη των Depeche Mode ευχαρίστησαν ανθρώπους που υπήρξαν κομβικοί στην καριέρα τους αλλά και τις οικογένειές τους και αναφέρθηκαν σε μουσικούς που τους επηρέασαν, υπογραμμίζοντας το πόσο σημαντική υπήρξε γι' αυτούς η μουσική, όπως φάνηκε και από τα λόγια του Gahan: «Το να μεγαλώνεις ακούγοντας μουσική στο ραδιόφωνο, σε βοηθάει να νιώθεις φυσιολογικός -να νιώθεις μέρος ενός πράγματος. Αυτό κάνει η μουσική στους ανθρώπους και νομίζω αυτό έχουν κάνει οι Depeche Mode για πολύ κόσμο. Πιστεύω πως η μουσική φέρνει πραγματικά τους ανθρώπους κοντά και το χρειαζόμαστε αυτό τώρα περισσότερο από ποτέ».

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο τον ευχαριστήριο λόγο των Depeche Mode για την εισαγωγή τους στο Rock & Roll Hall of Fame παρακάτω:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured