Νέο box set του John Lennon

Το Gimme Some Truth θα περιέχει 36 σόλο κομμάτια του μουσικού σε remaster, επιλεγμένα από τη Yoko Ono και τον Sean Lennon.

news.team
news.team

Ένα νέο box set θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν οι fans του John Lennon, αρκεί να κάνουν υπομονή μέχρι τις 9 Οκτωβρίου (ημερομηνία που θα σηματοδοτούσε τα 80α γενέθλια του Lennon).

Το Gimme Some Truth, όπως θα λέγεται η ειδική έκδοση, θα περιλαμβάνει 36 σόλο κομμάτια του μουσικού σε remaster, όπως τα επέλεξαν και επιμελήθηκαν η Yoko Ono και ο Sean Lennon.

Στη μίξη του Gimme Some Truth βρίσκουμε τον Paul Hicks, μαζί με τον ηχολήπτη Sam Gannon.

Το box set θα γίνει διαθέσιμο σε ψηφιακή, CD και βινυλιακή εκδοχή, ενώ, στη deluxe edition του θα βρείτε και ένα βιβλίο 124 σελίδων με συνεντεύξεις, γράμματα, στίχους και ανέκδοτες φωτογραφίες από τα αρχείο των Lennon-Ono.

Αρχίστε σιγά-σιγά να κάνετε οικονομίες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η παραγωγός θα είναι για λίγους μήνες ακόμη οικοδέσποινα του Future Sounds.

Να και κάτι που δεν περιμέναμε...

Ακούστε το νέο κομμάτι από το soundtrack του anime Yasuke του Netflix που υπογράφει ο Flying Lotus, αλλά και ...

FEATURED TODAY

Το χρονικό της φιλίας των δύο ανδρών, λίγο πριν την προβολή του Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson στο Backstage Film Festival (Σάββατο 24/4). Μάθετε ακόμα πως θα διεκδικήσετε μία από τις 50 κόπιες από το Μεθυσμένο Ημερολόγιο του Hunter S. Thompson που κληρώνουμε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Οξύ.

Για όσους δε χόρτασαν με τον σωσία του Morrissey, θυμόμαστε 10 μουσικούς που πάτησαν το πόδι τους στο Springfield, για να μπλέξουν συχνά σε περιπέτειες που δεν περίμεναν.

Κάθε εβδομάδα, ο Άγγελος Κλειτσίκας κάνει μια γύρα σε αναλογικά και ψηφιακά στενά κι επιλέγει στιγμιότυπα απ' όσα είδε, άκουσε, σκέφτηκε και ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί. Στο νέο του Snap(shots) ρίχνει λίγο ακόμη αλατοπίπερο σε μία άνοστη ζωή.

Top