Νέο κομμάτι της Kelly Lee Owens μαζί με τον John Cale

Ακούστε το "Corner of My Sky".

news.team
news.team

Μας συστήθηκε το 2017 με το ομώνυμο ντεμπούτο της και στις 28 Αυγούστου η Kelly Lee Owens θα επιστρέψει με το δεύτερο δίσκο της, Inner Song.

Η Owens έχει κυκλοφορήσει ήδη τρία singles από την επερχόμενη δουλειά της (“On”, “Melt!”, “Night”). Στο τέταρτο κομμάτι από το δίσκο, "Corner of My Sky" που μόλις κυκλοφόρησε, συναντάμε και τον σπουδάιο John Cale, ο οποίος, τραγουδάει στα αγγλικά αλλά και τα ουαλικά. 

Όπως εξηγεί στο δελτίο τύπου η Kelly Lee Owens, που κατάγεται από την Ουαλία, «Ήξερα πως σε αυτό το άλμπουμ είχα την ανάγκη να ενωθώ με τις ρίζες μου και επομένως, το να συμπεριλάβω την ουαλική γλώσσα στο δίσκο ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Όταν γράφτηκε η μουσική για αυτό το track και οι ήχοι πήραν μορφή, το έστειλα κατευθείαν στον John και ρώτησα αν ίσως μπορούσε να βουτήξει στην ουαλική κληρονομιά του και να πει την ιστορία του τόπου μέσω spoken word, ποίησης και τραγουδιού».

Το αποτέλεσμα αυτού, λοιπόν, το ακούτε παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Αλέξανδρος Βούλγαρης ανακοίνωσε πως σύντομα θα κυκλοφορήσει δίσκο με παιδικά τραγούδια «όπως θα ήθελε αυτός να

Ο πρώτος δίσκος της Popi Sem ως SØMMERDUST μόλις κυκλοφόρησε ψηφιακά. Μαζί και το βίντεο για το κομμάτι ...

Ακούστε το νέο κομμάτι της ράπερ.

FEATURED TODAY

H ιδέα της ανεξάρτητης εταιρείας, του independent label, που έδωσε και το όνομά του στην indie σκηνή.
 

8 γυναίκες που υπηρετούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τη μουσική βιομηχανία, αφηγούνται στην Τάνια Σκραπαλιώρη και την Ελένη Τζαννάτου τις δικές τους

Στο νέο του Diggin', o Ζώης Χαλκιόπουλος χάνεται στον κατάλογο της Jazzaggression και κολλάει με το Mona Lisa του Christian Reim Sextet.

Top