Δωρεάν προβολή στο Backstage Film Festival.

Πέθανε η Denise Johnson, που ακούσαμε σε δίσκους των Primal Scream και των A Certain Ratio

Η τραγουδίστρια από το Μάντσεστερ ήταν 56 ετών.

news.team
news.team

Πέθανε η Denise Johnson, τραγουδίστρια που ακούσαμε μεταξύ άλλων στο Screamadelica των Primal Scream, στα 56 της χρόνια. Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. 

Η τραγουδίστρια από το Μάντσεστερ, με καταγωγή από τη Τζαμάικα, τραγούδησε δίπλα στους Primal Scream από το 1990 έως το 1995, ενώ τα φωνητικά της ακούμε σε κομμάτια όπως το "Don’t Fight It, Feel It" και το "Come Together". Η Johnson είχε κάνει επίσης guest φωνητικά για τους A Certain Ratio αλλά και τους Electronic (τη σύμπραξη δηλαδή του Johnny Marr και του Bernard Sumner), τους Pet Shop Boys, τον Ian Brown, τον Bernard Butler και τον Michael Hutchence.

Η Denise Johnson αναμενόταν να κυκλοφορήσει την πρώτη σόλο, ακουστική δουλειά της τον Σεπτέμβριο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξέρουμε τι θα κάνετε στις 15 Ιουνίου του 2022...

Κάτι μας λέει πως πολύ σύντομα θα μιλάνε όλοι γι' αυτή...

FEATURED TODAY

Πώς το #BookTok κάνει influencing στην εκδοτική βιομηχανία; H Τάνια Σκραπαλιώρη ψάχνει εκείνη τη γωνιά του TikTok που κάνει την Gen Z (και όχι μόνο) να σκρολάρει σε σελίδες και έξω από οθόνες.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας κερνάει τα δισκάκια που τόσο περιμένετε.

Λίγο πριν απολαύσουμε την εμφάνιση των Bazooka στο YouTube κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση (Κυριακή 16/5, στις 23:00) και τελευταία συναυλία στο πλαίσιο του Stages A/Live, ο Γιάννης Βούλγαρης μιλάει για την όλη εμπειρία.

Top