Ξαναρχίζουν τα γυρίσματα της ταινίας για τον Elvis Presley

Μετά την καραντίνα και την περιπέτεια του Tom Hanks με τον COVID-19, αναζητούνται τρόποι να ξεκινήσει άμεσα και πάλι η παραγωγή.

news.team
news.team

Είχαμε μιλήσει από το προηγούμενο καλοκαίρι για την ταινία που ετοιμάζεται για τον Βασιλιά του Ροκ εν Ρολ, με προγραμματισμένη ημερομηνία προβολής στους κινηματογράφους τότε, την 1η Οκτωβρίου του 2021. Από τότε ο κόσμος γύρισε ανάποδα, βέβαια, ακόμα και ο Tom Hanks, που πρωταγωνιστεί στην ταινία, βρέθηκε θετικός στον COVID-19, κι έτσι η παραγωγή της ταινίας είχε μπει... στον πάγο.

Χθες δόθηκε σχετική συνέντευξη Τύπου, όπου αποκαλύφθηκε ότι αναζητούνται τρόποι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα σχετικά άμεσα, πάντα διασφαλίζοντας την ασφάλεια και υγεία όσων θα συμμετάσχουν. Μάλιστα από την παραγωγό εταιρεία εκπονείται και σχετικό πλάνο ασφαλείας που θα αφορά όλα τα γυρίσματα, ώστε να επιστρέψουμε όσο πιο κοντά γίνεται στην κανονικότητα.

Πίσω από την παραγωγή της ταινίας, όπως έχουμε πει, βρίσκεται η Warner Bros. Τίτλος ακόμα δεν υπάρχει, ωστόσο τη σκηνοθεσία γνωρίζουμε ότι έχει αναλάβει ο Baz Luhrmann, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του το Moulin Rouge! (2001) και το The Great Gatsby (2013). Στο φιλμ, όπως είπαμε, θα παίζει και ο Tom Hanks, ο οποίος θα αναλάβει τον ρόλο του συνταγματάρχη Tom Parker -του δαιμόνιου δηλαδή μάνατζερ του Presley. Ως πρωταγωνιστής αποκαλύφθηκε ο 27χρονος ηθοποιός και τραγουδιστής Austin Butler από την Καλιφόρνια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνω από 3 εκατ. μουσικά αναμνηστικά έχουν πωληθεί ανά τον κόσμο τον τελευταίο χρόνο, μέσα από την πλατφόρμα της eBay.

Ακούστε και δείτε το "Monumental" στο οποίο ο μουσικός «πειράζει» τον Ολυμπιακό Ύμνο για τις ανάγκες της ...

Στις 24 και 25 Ιουλίου στο Terra Republic με Πυξ Λαξ, Villagers of Ioannina City, Rotting Christ, μεταξύ άλλων.

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, τα λέει με έναν χατζημεταλλά,

Λίγο πριν την προβολή του Ζητείται Διέξοδος στο Backstage Film Festival (Κυριακή 12/7), ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ μίλησε στη Βασιλεία Μαξακούλη και το ...

Top