Για απάτη στους αριθμούς streaming που ανακοινώνει, κατηγορείται το Tidal

Τα νούμερα που δίνει για τα streams η υπηρεσία, φαίνεται ότι έχουν μαγειρευτεί.

news.team
news.team

Σκούρα τα έχει βρει το Tidal. Νορβηγικό δικαστήριο ενέκρινε περαιτέρω έρευνα στην υπηρεσία, η οποία κατηγορείται για απάτη σχετικά με τα δεδομένα που ανακοινώνει.

Η Επιτροπή Προσφυγών του Ανώτατου Δικαστηρίου της Νορβηγίας ενέκρινε, λοιπόν, μια έρευνα που ξεκινάει 2 χρόνια μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας Dagens Næringsliv, η οποία -έχοντας πρώτα ερευνήσει ενδελεχώς το θέμα- έφερε στη δημοσιότητα μια σειρά παραποιήσεων αριθμών streaming.

Και δεν μιλάμε για διαφοροποιήσεις κάποιων εκατοντάδων ή χιλιάδων streams, αλλά για εκατοντάδες χιλιάδες, που αφορούσαν -για παράδειγμα- στο The Life Of Pablo του Kanye West και το Lemonade της Beyoncé. Και τα δυο αυτά άλμπουμ είχαν εμφανιστεί αρχικά ως αποκλειστικότητες της streaming υπηρεσίας.

Τα προβλήματα με τη νορβηγική δικαιοσύνη ξεκίνησαν πριν ένα χρόνο και απ' ό,τι φαίνεται δεν θα λήξουν εύκολα, τουλάχιστον μέχρι τη διαλεύκανση της υπόθεσης. 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το οποίο είναι όσο λαμπερό αρμόζει στο πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της που λέγεται -πώς αλλιώς;-

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Η Τάνια Σκραπαλιώρη θα ...

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Top