Εκτός ελέγχου δύο παράνομα raves στη Μ. Βρετανία, με τραγικά αποτελέσματα

Ένας θάνατος, ένας βιασμός και τρεις άνθρωποι μαχαιρωμένοι είναι ο τραγικός απολογισμός από την αδυναμία της αστυνομίας του Μάντσεστερ να ελέγξει τα events.

news.team
news.team

Ένας άντρας πέθανε από υπερβολική δόση, μια γυναίκα βιάστηκε και τρεις μαχαιρώθηκαν σε δύο “quarantine raves” που έλαβαν χώρα στο Manchester αυτό το σαββατοκύριακο. 

Σύμφωνα με το BBC, 6.000 άνθρωποι βρέθηκαν στα παράνομα raves, αλλά η αστυνομία του Μάντσεστερ φέρεται να πιάστηκε στον ύπνο. 

Η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι εν καιρώ πανδημίας δεν είναι εύκολο για την αστυνομία να εισχωρήσει σε τόσο μεγάλο αριθμό ατόμων και να δράσει χωρίς να διακινδυνεύσει η υγεία των ανθρώπων. Η ουσία είναι, όμως, ότι είτε λόγω της δυσκολίας αυτής, είτε λόγω των αλλαγών του χώρου διεξαγωγής των παράνομων events, είτε γιατί υποεκτίμησαν το μέγεθος αυτών, η κατάσταση -έστω και με μεμονωμένα περιστατικά- ξέφυγε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο frontman αφήνει τη μπάντα του για «προσωπικούς λόγους».

Δείτε το μονόωρο σετ διασκευών του frontman των Wilco από την καραντίνα.

Μετά τους Queen και ο sir Elton αποκτά το δικό του βρετανικό νόμισμα.

FEATURED TODAY

Λίγο πριν την προβολή του ντοκιμαντέρ Upside Down: The Creation Records Story απόψε στο Backstage Film Festival , η Ελένη Τζαννάτου επιλέγει τους 10+1 δίσκους

Το Avopolis αποχαιρετά τον σπουδαίο συνθέτη που έφυγε από τη ζωή στα 91 του χρόνια, ξανακούγοντας 10 εμβληματικά soundtracks του.

Top