Δωρεάν προβολή στο Backstage Film Festival.

Η πρώτη #LoveRecordStores Day μας φέρνει ειδικές κυκλοφορίες από Radiohead, Oasis, Libertines, μεταξύ άλλων

Προλαβαίνετε να κάνετε οικονομίες μέχρι τον επόμενο μήνα...

news.team
news.team

Την ευκαιρία να αποκτήσουμε ειδικές κυκλοφορίες δίσκων ονομάτων όπως οι Radiohead, οι Oasis, οι Libertines, οι Arctic Monkeys και πολλοί άλλοι, θα έχουμε στην πρώτη #LoveRecordStores Day που θα διεξαχθεί στις 20 Ιουνίου

Σε αυτή την πρωτοβουλία υπάρχει συνεργασία με διάφορα labels σε limited edition κυκλφοορίες δίσκων και ανάμεσα σε αυτούς που θα έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε, περιλαμβάνεται μια picture disc έκδοση του Definitely Maybe των Oasis, το Moon Shaped Pool των Radiohead σε λευκό βινύλιο και το Up The Bracket των Libertines σε κίτρινο βινύλιο.

Ο Tim Burgess των Charlatans που είναι ο ambassador της #LoveRecordStores Day δήλωσε σχετικά: «Θα είμαι ο πρώτος στην ψηφιακή ουρά με τη λίστα μου -οι κυκλοφορίες που θα βγουν στις 20 Ιουνίου δείχνουν φανταστικές. Είναι το απαραίτητο bonus βοήθειας για τα ανεξάρτητα δισκοπωλεία που χρειάζονται τώρα τη συμβολή μας».

Αρχίστε να κάνετε οικονομίες, ο Ιούνιος πλησιάζει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξέρουμε τι θα κάνετε στις 15 Ιουνίου του 2022...

Κάτι μας λέει πως πολύ σύντομα θα μιλάνε όλοι γι' αυτή...

FEATURED TODAY

Πώς το #BookTok κάνει influencing στην εκδοτική βιομηχανία; H Τάνια Σκραπαλιώρη ψάχνει εκείνη τη γωνιά του TikTok που κάνει την Gen Z (και όχι μόνο) να σκρολάρει σε σελίδες και έξω από οθόνες.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας κερνάει τα δισκάκια που τόσο περιμένετε.

Λίγο πριν απολαύσουμε την εμφάνιση των Bazooka στο YouTube κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση (Κυριακή 16/5, στις 23:00) και τελευταία συναυλία στο πλαίσιο του Stages A/Live, ο Γιάννης Βούλγαρης μιλάει για την όλη εμπειρία.

Top