news.team

Δεν πάνε παρά μερικές μόλις μέρες αφότου ο Drake δημοσίευσε 2 φρέσκα τραγούδια, ρίχνοντας το σύνθημα για ένα νέο άλμπουμ που έχει μεν δρόμο ακόμα, μα θα διαδεχθεί το μοσχοπουλημένο Scorpion του 2018 (Καναδάς #1, Η.Π.Α. #1, Βρετανία #1, Αυστραλία #1, Γαλλία #3, Γερμανία #8).

Παρά ταύτα, ο Καναδός σούπερ σταρ του σύγχρονου χιπ χοπ ξαναγυρνά τώρα με καινούριο τραγούδι στο προσκήνιο, αυτήν τη φορά στο πλευρό του Lil Yachty και του Da Baby.

Το κομμάτι, μάλιστα, έχει τον λίαν ιντριγκαδόρικο τίτλο "Oprah’s Bank Account": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το κωμικό βιντεοκλίπ που έφτιαξε ο Director X. Ο οποίος, ούτε λίγο, ούτε πολύ, έβαλε τον Lil Yachty να παίξει τη γνωστή τηλεπαρουσιάστρια της Αμερικής, Όπρα Γουίνφρι!

Το "Oprah’s Bank Account" δεν προέρχεται ωστόσο από το προαναφερθέν νέο άλμπουμ του Drake. Αντιθέτως, προλογίζει τον καινούριο δίσκο του Lil Yachty Lil Boat 3, ο οποίος (φαίνεται να) κυκλοφορεί μέσα στον Μάρτιο από την Quality Control. Για τον 22άχρονο ράπερ από το Mableton της Τζόρτζια θα είναι ο 4ος συνολικά και θα διαδεχθεί το Nuthin' 2 Prove του 2018 (Η.Π.Α. #12, Βρετανία #81, Αυστραλία #62, Καναδάς #17).

{youtube}-eb4CtV8zTk{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured