news.team

H αποχώρηση πρώτα του Max Cavalera (1996) και ύστερα και του Igor Cavalera (2006) κλυδώνισε σημαντικά τον thrash/death metal μύθο των Βραζιλιάνων Sepultura: πολλοί παραμένουν οι οπαδοί που δεν τους συγχώρεσαν το γεγονός ότι συνέχισαν χωρίς τους 2 ιδρυτές τους.

Πολλοί, πάντως, είναι και οι οπαδοί που εξακολούθησαν να στηρίζουν τη μπάντα, όπως έδειξε και ο τελευταίος μέχρι σήμερα δίσκος τους Machine Messiah (2017), που τους έφερε στο #27 της Γερμανίας και τους κράτησε διακριτούς σε μερικές ακόμα βασικές αγορές (Αυστραλία #82, Γαλλία #114): πατώντας εδώ, μπορείτε να θυμηθείτε τι έγραψε γι' αυτόν στις σελίδες μας ο Παναγιώτης Λουκάς.

Πριν λίγες ημέρες, οι Sepultura επέστρεψαν με το ολοκαίνουριο άλμπουμ Quadra. Κι έτσι, στα πλαίσια του σχετικού promo, δίνουν τώρα στη δημοσιότητα ένα ακόμα βιντεοκλίπ, αυτήν τη φορά για το τραγούδι "Means To An End": το σκηνοθέτησαν οι Otavio Juliano & Luciana Ferraz και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Το κλιπ δείχνει την απεριόριστη πλεονεξία του Ανθρώπου, την αλαζονεία και την άγνοια του είδους μας», σχολιάζει ο κιθαρίστας Andreas Kisser, ηγέτης πλέον των Βραζιλιάνων μετά την έξοδο των αφών Cavalera, «μέρος του το γυρίσαμε στο Jundiaí, στο μουσείο του παλαιού σιδηροδρομικού σταθμού, ενώ ένα άλλο τμήμα φτιάχτηκε σε ένα παλιό χρηματοκιβώτιο τράπεζας στο São Paulo, που στη δεκαετία του 1950 ήταν το μεγαλύτερο σε όλη τη Λατινική Αμερική».

{youtube}TMLed7lL5CU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured