Οι Orbital και οι Chromatics θα είναι οι headliners του Plisskën 2020

Δείτε τις μέχρι τώρα πληροφορίες και μάθετε για τα εισιτήρια

news.team
news.team
Υπήρξαν ένα από τα σπουδαιότερα ονόματα της ηλεκτρονικής έκρηξης των 1990s οι Orbital των αδερφών Phil & Paul Hartnoll, οι οποίοι ξεκίνησαν το 1989 από το Sevenoaks της Αγγλίας και κράτησαν ως το 2004. Έκτοτε, ωστόσο, έχουν κάνει 2 reunion: ένα το διάστημα 2009-2014 κι ένα το 2017, που καλά κρατεί.

Τελευταία τους δουλειά μέχρι σήμερα ήταν το άλμπουμ του 2018 Monsters Exist, που τους έφερε στο #12 της Βρετανίας. Τώρα, η νυν περιοδεία τους θα τους φέρει ξανά από την Ελλάδα, καθώς ανακοινώθηκαν από το Plisskën Festival 2020 ως headliners της 1ης του φετινής ημέρας, το Σάββατο 13 Ιουνίου.

Για τη 2η μέρα (Κυριακή 14 Ιουνίου) headliners ανακοινώθηκαν οι Αμερικανοί Chromatics, οι οποίοι στη δεκαετία που μόλις τέλειωσε αναδείχθηκαν ανάμεσα στους κορυφαίους της synth pop αναβίωσης που έχει το «βλέμμα» της στραμμένο στα 1980s. Το γκρουπ έρχεται στην Ελλάδα περιοδεύοντας για το άλμπουμ του 2019 Closer To Grey.

Περισσότερες πληροφορίες για τον χώρο διεξαγωγής του φεστιβάλ και τα ονόματα τα οποία θα πλαισιώσουν τους Orbital και Chromatics, αναμένονται στη συνέχεια: όλο το line-up θα έχει συμπληρωθεί ως τις 13 Φεβρουαρίου.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει με προσφορά early bird (25 ευρώ μονοήμερο, 45 ευρώ διήμερο), η οποία ισχύει ως τις 6 Φεβρουαρίου. Στη δεύτερη φάση της προπώλησης οι αντίστοιχες τιμές θα είναι 29 και 50 ευρώ, ενώ από 1 Απριλίου και μετά τα εισιτήρια θα κοστίζουν 34 και 55 ευρώ. Μπορείτε να κάνετε την αγορά σας online, πατώντας εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Top