Ένας δίσκος με γυναικείες διασκευές σε Tom Waits

Ακούστε την Phoebe Bridgers να τραγουδά το "Georgia Lee"

news.team
news.team

Πάνε 8 χρόνια που έχει να φανεί ο Tom Waits, από το Bad As Me του 2011 (Η.Π.Α. #6, Βρετανία #10, Αυστραλία #11, Γαλλία #28, Καναδάς #6, Γερμανία #7), παραμένει όμως μια ιδιαίτερα αγαπητή φιγούρα για το alternative στερέωμα.

Αυτές τις μέρες, η Dualtone Music -μια μικρή δισκογραφική, με έδρα στο Νάσβιλ του Τενεσί- κυκλοφόρησε ένα ιδιαίτερο tribute album ονόματι Come On Up Τo Τhe House: Women Sing Waits, με 12 διασκευές σε κομμάτια του Tom Waits, όλες από γυναίκες. Στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης μπορείτε να πάρετε μια «γεύση», ακούγοντας την Phoebe Bridgers να τραγουδά το "Georgia Lee".

Το "Georgia Lee" προέρχεται από τον δίσκο του 1999 Mule Variations, που φέτος γιορτάζει τα 20 του χρόνια. Τη δε Bridgers την ξέρουμε από τη δράση της στο indie folk στερέωμα αυτής της δεκαετίας. Φέτος, μάλιστα, συγκρότησε τους Better Oblivion Community Center με τον Conor Oberst, με τους οποίους κι έβγαλε ένα ομώνυμο άλμπουμ (Βρετανία #76): πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τι έγραψε γι' αυτό στις σελίδες μας ο Ανδρέας Κύρκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

Το φεστιβάλ έγινε την Παρασκευή 31 Ιουλίου στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Top