news.team

Το δυσκολότερο στοίχημα της μέχρι στιγμής καριέρας τους κέρδισαν οι Ghost μέσα στο 2018.

Παρά δηλαδή τις εσωτερικές έριδες που ανατίναξαν το θεατρικό μυστήριο γύρω από τις ταυτότητές τους, ο Tobias Forge -ο οποίος αποκαλύφθηκε ως ιθύνων νους και βασικός τραγουδιστής- όχι μόνο τους ανασχημάτισε επιτυχώς, μα έκανε επιτυχώς και το επόμενο βήμα: το άλμπουμ Prequelle τους έβαλε σε αρκετές λίστες με τα καλύτερα του 2018 (μεταξύ τους ήταν και η δικιά μας, δείτε πατώντας εδώ τι έγραψε για το άλμπουμ ο Παναγιώτης Λουκάς) και σημείωσε εμπορικές επιδόσεις που κατέστησαν σίγουρο ότι έχουμε να κάνουμε με τη μεγάλη επόμενη δύναμη στο arena rock (H.Π.Α. #3, Βρετανία #10, Αυστραλία #7, Καναδάς #6, Γερμανία #2).

Πριν λίγες μέρες, το σουηδικό σχήμα επέστρεψε με ένα ολοκαίνουριο ΕΡ ονόματι Seven Inches Οf Satanic Panic. Και, στα πλαίσια του σχετικού promo, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ για το νέο τραγούδι "Kiss The Go-Goat": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

Το κλιπ ξεκινάει ξεκαρδιστικά, καθώς ο Papa Nihil εμφανίζεται πικραμένος, να θυμάται ότι προτάθηκε για 2 Grammy τελευταία φορά στη δισκογραφία, αλλά δεν πήρε κανένα.

Κατά τα λοιπά, ο Forge ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει νέο άλμπουμ πριν το 2021, θα βγει όμως στις 20 Σεπτεμβρίου ένα box set σε αριθμημένα αντίτυπα (5.000, παγκοσμίως), με το Prequelle σε διαφανές πορτοκαλί βινύλιο, φωτογραφίες των Ghost από πρόσφατες συναυλίες, 12σελιδο booklet και ένα 7ιντσο single με 2 ακυκλοφόρητες συνθέσεις. Ο τίτλος του box set είναι Prequelle Exalted

{youtube}qyxrzUe_TDM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured