«Δεν υπάρχει μέρα που να μην ακούω τουλάχιστον ένα τραγούδι των Sublime», δήλωσε η Lana Del Rey. 

Η αλήθεια είναι ότι δεν φανταζόμασταν εύκολα την Αμερικανίδα σταρ ως fan της ιστορικής ska punk μπάντας από το Long Beach της Καλιφόρνια, που τάραξε αρκούντως τα νερά πίσω στο πρώτο μισό της δεκαετίας του 1990.

Κι όμως, όχι μόνο είναι fan, μα διάλεξε να διασκευάσει και ένα από τα τραγούδια τους, το "Doin' Time", για τις ανάγκες ενός νέου ντοκιμαντέρ γύρω από την ιστορία του γκρουπ: μπορείτε να ακούσετε την εκτέλεσή της στον σύνδεσμο παρακάτω. 

Το "Doin' Time" είναι τραγούδι από το 3ο και τελευταίο άλμπουμ των Sublime, που βγήκε το 1996 με τίτλο το όνομά τους. Ήταν η μεγαλύτερή τους επιτυχία, φτάνοντας στο #13 των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά και το φινάλε της διαδρομής, λόγω του θανάτου του τραγουδιστή και κιθαρίστα τους Bradley Nowell από υπερβολική δόση ηρωίνης. 

Πέραν του ντοκιμαντέρ, η διασκευή της Lana Del Rey προλογίζει και το καινούριο δικό της άλμπουμ Norman Fucking Rockwell, για το οποίο ξέρουμε μόνο ότι αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2019 από την Polydor, σε διεθνή διανομή Universal. Στη δισκογραφία της θα διαδεχθεί το υπερ-επιτυχημένο Lust For Life του 2017 (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #1, Αυστραλία #1, Γαλλία #3, Καναδάς #1, Γερμανία #8, Ελλάδα #5), για το οποίο μπορείτε να θυμηθείτε τι είχε γράψει στις σελίδες μας ο Χάρης Συμβουλίδης, πατώντας εδώ.

 

{youtube}b6UazdAlqhs{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured