news.team

Γνωστός ως 21 Savage, o 26χρονος Shayaa Bin Abraham-Joseph από την Ατλάντα της Τζόρτζια είναι ένας από τους πολύ αγαπητούς στη νεολαία ράπερ, ο οποίος αναδύθηκε ραγδαία από το underground μέσα στην τρέχουσα δεκαετία.

Προς τις τελευταίες μέρες του 2018, μάλιστα, τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν με το 3ο του άλμπουμ I Am > I Was, το οποίο του χάρισε το πρώτο του νούμερο 1 στην Αμερική, αλλά κι ένα #33 στη Βρετανία, όπου έχει επίσης αρχίσει να «γκελάρει».

Το σχετικό promo καλά κρατεί και τώρα συνεχίζεται με ένα καινούριο βιντεοκλίπ, αυτήν τη φορά για το τραγούδι "Α Lot", μια συνεργασία με τον J.Cole: το σκηνοθέτησε ο Aisultan Seitov και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "A Lot" σαμπλάρει το "I Love You" των East Οf Underground (2007) και έφερε τους δύο συνεργάτες στο εθνικό top-40 των Ηνωμένων Πολιτειών (#33).

Εντωμεταξύ, ο 21 Savage έπεσε χθες Κυριακή θύμα ενός παράδοξου περιστατικού, αφού τον συνέλαβαν για ...παράνομη παραμονή στις Ηνωμένες Πολιτείες!

Οι αρμόδιες δηλαδή ομοσπονδιακές υπηρεσίες που παρακολουθούν ζητήματα μετανάστευσης, ισχυρίζονται ότι ο ράπερ είναι Βρετανός υπήκοος, ο οποίος μπήκε στις Η.Π.Α. το 2005 και δεν έφυγε όταν τερματίστηκε το νόμιμο διάστημα παραμονής που προέβλεπε η βίζα του. Συν τοις άλλοις, μάλιστα, παρανόμησε κιόλας, αφού το 2014 καταδικάστηκε για υπόθεση σχετική με ναρκωτικά στην πολιτεία της Τζόρτζια.

Οι δικηγόροι του 21 Savage έχουν, εννοείται, πάρει φωτιά. Επισήμως κάνουν λόγο για παρεξήγηση.

{youtube}DmWWqogr_r8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured