Το αιματοβαμμένο θρίλερ Suspiria του Dario Argento (1977) θα το βρείτε σε κάθε καλή λίστα με cult b-movies, αν και στην πραγματικότητα είναι κάτι κινηματογραφικά σημαντικότερο για το είδος που ονομάζουμε σχηματικά «horror».

Μεγάλή είναι έτσι η ανυπομονησία για το remake που ετοίμασε ο Luca Guadagnino: θα τα καταφέρει ο φρέσκος από το πολυσυζητημένο Call Me By Your Name να αναπλάσει κάτι από την ατμόσφαιρα της πρωτότυπης ταινίας; Η απάντηση θα έρθει στα σινεμά στις 2 Νοεμβρίου.

Οι μουσικόφιλοι, πάλι, έχουν τα δικά τους άγχη. Ιδίως οι φίλοι των Radiohead, μιας και το soundtrack ανέλαβε ο Thom Yorke, ο οποίος έχει κι αυτός τον δικό του μύθο να ανταγωνιστεί: το πρωτότυπο δηλαδή score των Ιταλών Goblin, που υπήρξε ένα υψηλό σημείο στην ιστορία του ευρωπαϊκού progressive rock.

Η απάντηση αυτή θα έρθει νωρίτερα από την ταινία, καθώς το soundtrack κυκλοφορεί στις 26 Οκτωβρίου από την XL Recordings.

Συνεχίζοντας λοιπόν το σχετικό promo, ο Thom Yorke έδωσε στη δημοσιότητα το το 3ο κατά σειρά κομμάτι από το soundtrack του Suspiria: λέγεται "Volk" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Volk" είναι ορχηστρική σύνθεση, η οποία «χτίζει» μια δυσοίωνη αίσθηση. Ντραμς, μάλιστα, παίζει ο γιος του Thom Yorke, Noah.

{youtube}vpULWBT1WEg{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured