Η αγάπη που βίωσε ο Chris Cornell από το παγκόσμιο rock κοινό ως τραγουδιστής των Soundgarden και αργότερα των Audioslave, δεν στάθηκε ικανό αντίβαρο για τους δαίμονές του, οι οποίοι και τον οδήγησαν να θέσει τέλος στη ζωή του τον Μάιο του 2017, μόλις στα 52 του χρόνια.

Πίσω του, ωστόσο, ο Αμερικανός μουσικός άφησε πολλά πράγματα για να τον θυμόμαστε, αλλά και ορισμένα έτοιμα τραγούδια, που δεν πρόλαβαν να κυκλοφορήσουν. Ένα από αυτά, ονόματι "When Bad Does Good", δόθηκε αυτές τις μέρες στη δημοσιότητα και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

96bb-2.png

To "When Bad Does Good" προλογίζει το box set Chris Cornell, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου, σε επιμέλεια της χήρας του, Vicky, την οποία βοήθησαν φίλοι και συνεργάτες του. Αρκετοί από αυτοί (Kim Thayil, Matt Cameron, Tom Morello, Mike McCready) επιμελήθηκαν τα liner notes.

Σε αυτό θα περιέχονται 64 επιλογές από όλο το φάσμα της καριέρας του, από τις μέρες δηλαδή των Temple Of The Dog ως τις σόλο απόπειρες. Μεγάλο ενδιαφέρον για τους fans, όμως, παρουσιάζουν τα 11 ακυκλοφόρητα κομμάτια τα οποία θα περιέχει η έκδοση, η οποία θα βγει τόσο σε στάνταρ, όσο και σε deluxe πακέτα.

{youtube}WuUZy5B205E{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured