news.team

Τον Νορβηγό πρωτοπόρο της nu-disco Lindstrøm και τον και τον Γερμανό Pantha Du Prince, που διακρίνεται για τον ευφυή τρόπο με τον οποίον ανακατεύει house, techno και shoegaze ήχους διάλεξε το Plisskën Festival για τη φετινή του χειμερινή εκδοχή.

Όπως ανακοινώθηκε πριν λίγες ώρες, το πάντα ανήσυχο εγχώριο φεστιβάλ επιστρέφει το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου με 2 συνολικά σκηνές: η βασική θα στηθεί στο Piraeus 117 Academy, ενώ θα υπάρχει και το γνώριμο από προηγούμενες χρονιές Aquarium, σε χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Μαζί με τους καταξιωμένους Lindstrøm και Pantha Du Prince, θα έρθουν στην Αθήνα ο μόλις 28 ετών David August από τη Γερμανία -έχει στο ενεργητικό του ένα από τα καλύτερα Boiler Room sets όλων των εποχών- ο Βρετανός Nathan Fake του Drowning In A Sea Of Love (2006) και η Object Blue από την Άπω Ανατολή, ανερχόμενο όνομα στο πεδίο του πειραματικού techno ήχου.

Περισσότερα ονόματα θα ανακοινωθούν προσεχώς, ενώ το φεστιβάλ ξεκαθάρισε πως θα υπάρξει και καλοκαιρινή εκδοχή, το 2019.

Η προπώληση ξεκίνησε online (www.viva.gr, www.athinorama.gr), τηλεφωνικά (11876) και στα φυσικά σημεία του Viva Network. Σε αυτό το στάδιο υπάρχει early bird εισιτήριο στα 25 ευρώ. Κατόπιν, μέχρι 31 Οκτώβρη τα εισιτήρια θα τιμώνται στα 29 ευρώ, ενώ στην τελική φάση θα κοστίζουν 33 ευρώ.

{youtube}skNCgwwdOFU{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured