Στα 49 της σήμερα, η Ellen Fraatz από το Βερολίνο χαίρει ιδιαίτερης αναγνώρισης στον κόσμο της ηλεκτρονικής μουσικής, όπου ως Ellen Allien μπέρδεψε techno και IDM «ταρακουνώντας» τις ευρωπαϊκές πίστες των '00s. Δεν μας είναι άλλωστε άγνωστη στην Ελλάδα, όπου έχει εμφανιστεί κάμποσες φορές: τελευταία φορά την είδαμε στην 1η μέρα του Winter Plisskën 2016 και εδώ μπορείτε να θυμηθείτε όσα είχε γράψει για το set της ο Μιχάλης Τσαντίλας.

Αν και η Allien έχει στήσει το δικό της label όπου και κυκλοφορεί τις δουλειές της -την περίφημη πια BPitch Control- πριν λίγες μέρες εξέπληξε τους φίλους της εκδίδοντας ένα νέο ΕΡ, αλλά στη βρετανική ετικέτα Nonplus.

Το νέο ΕΡ λέγεται Take A Stand και στον σύνδεσμο παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το ομώνυμο 10λεπτο κομμάτι. Στη δισκογραφία της διαδέχεται το περσινό άλμπουμ Nost.

Όπως η ίδια δήλωσε, τρέφει ιδιαίτερο θαυμασμό για τις κυκλοφορίες της Nonplus (η οποία ανήκει στον Boddika, παρεμπιμπτόντως, «μορφή» στην club σκηνή του Λονδίνου), κι έτσι ήθελε να εκδώσει κάτι σε αυτήν.

{youtube}iMoHidmHDf4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured