news.team

Περιττεύουν οι συστάσεις για τον Eros Ramazzotti, όσον αφορά το ελληνικό κοινό. Ο Ιταλός σταρ με την 30ετή καριέρα και τις πωλήσεις των 60.000.000 αντιτύπων είναι ιδιαιτέρως αγαπητός στη χώρα μας και τα τραγούδια του παίζονται συχνά στα ραδιόφωνα -ορισμένα μάλιστα τόσο συχνά, ώστε δεν αντέχουμε άλλο.

Στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας που σχεδιάζει για την προώθηση του νέου του δίσκου Vita Ce N'è, ο 54χρονος ερμηνευτής ανακοίνωσε ότι συμπεριλαμβάνει και την Αθήνα στο πρόγραμμα: θα βρεθεί εδώ την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, για μια συναυλία στο Γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο.

Καθώς η ζήτηση αναμένεται μεγάλη, η προπώληση ξεκινά ήδη από τον φετινό Σεπτέμβρη: Πέμπτη 13 του μήνα, στις 11 το πρωί, online (www.viva.gr, www.fuzzclub.gr), τηλεφωνικά (11876) και στα φυσικά σημεία του δικτύου Viva. Σε αυτήν την πρώτη φάση, τα εισιτήρια για τους όρθιους θα κοστίζουν 40 ευρώ και για τους καθήμενους 50, ενώ υπάρχουν και VIP εισιτήρια στα 150 ευρώ, τα οποία εξασφαλίζουν θέσεις κοντά στη σκηνή, ξεχωριστή είσοδο στον χώρο της συναυλίας, πάρκινγκ και open bar.

Το Vita Ce N'è κυκλοφορεί από την Polydor στις 23 Νοεμβρίου και διαδέχεται στη δισκογραφία του Ramazzotti το Perfetto του 2015 (Ιταλία #1, Γαλλία #16, Γερμανία #5, Ελλάδα #13).

{youtube}PJjXnkd6bUQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured