Τον μάθαμε από τους Libertines τον Pete Doherty, την indie μπάντα που συνίδρυσε πίσω στο 1997 με τον Carl Barât και κέρδισε κάμποσους fans, οι οποίοι παραμένουν αφοσιωμένοι τόσο στο γκρουπ, όσο και στη σόλο καριέρα του.

Αν και πάνε σχεδόν 2 χρόνια από το τελευταίο του προσωπικό άλμπουμ Hamburg Demonstrations (Βρετανία #61), ο Doherty έχει κι άλλους τρόπους να διατηρείται στην επικαιρότητα. Έστω κι αν είναι ...αμφιλεγόμενοι!

Επίσημο λοιπόν ανακοινωθέν θέλει τον 39χρονο Άγγλο μουσικό και τραγουδιστή να «τα πηγαίνει καλά», ύστερα από μια περιπέτεια που είχε αυτές τις μέρες.

Αλλά τι ακριβώς συνέβη;

Κατά τα φαινόμενα, ο Doherty αποδέχθηκε μια πρόκληση που του έγινε σε ένα καφέ του Kent και αφορούσε σε ποσότητα φαγητού που μπορούσε να καταναλωθεί για πρωινό.

Το πρωί της Τρίτης 21 Αυγούστου, λοιπόν, ο Doherty όχι μόνο έδωσε το παρών στο καφέ Cliftonville’s Dalby, αλλά κατάφερε να φάει μέσα σε μόλις 20 λεπτά μια γιγάντια ποσότητα φαγητού, στην οποία περιλαμβανόταν μπέικον, αυγά, onion rings, ένα χάμπουργκερ, πατάτες, χοντρές φέτες ψωμιού και κάμποσα ακόμα. Αναδείχθηκε έτσι μεγάλος νικητής της πρόκλησης (το μαγαζί του τα κέρασε όλα), απλά όταν ...σηκώθηκε από την καρέκλα του, ένιωσε μια κάποια δυσφορία από το φούσκωμα.

«Δεν του φαίνεται, γιατί είναι αδύνατος, αν και από την άλλη είναι πολύ ψηλός», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του καφέ Mark Ezekiel στον τοπικό Τύπο του Kent, μην κρύβοντας την έκπληξή του για το κατόρθωμα: «έχουμε την πρόκληση αυτή από το 2004 και μόνο 5-6 άτομα κατάφεραν μέχρι σήμερα να τα φάνε όλα σε λιγότερο από 20 λεπτά».

{youtube}JFQnL9erT9o{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured