Οι Rage Against The Machine γνωστοποίησαν στην υφήλιο το κιθαριστικό ταλέντο του Tom Morello, ο οποίος, μετά τη διάλυση του επιδραστικού σχήματος (2011), προχώρησε με τους Audioslave και τους Prophets Of Rage, αλλά και με ηχηρές προσωπικές συνεργασίες (π.χ. Bruce Springsteen, Johnny Cash).

Τώρα, ο 54χρονος Νεοϋορκέζος είναι έτοιμος να λανσάρει ένα νέο προσωπικό και πολυσυλλεκτικό εγχείρημα ονόματι Atlas Underground. Και, στα πλαίσια του σχετικού promo, δίνει στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "Rabbit's Revenge", το οποίο μπορείτε να ακούσετε μέσω Spotify, πατώντας εδώ. Αν μάλιστα έχετε και λογαριασμό στο iTunes, μπορείτε να δείτε και το επίσημο βιντεοκλίπ, πατώντας εδώ.

Το "Rabbit's Revenge" βρίσκει τον Morello να συμπράττει με δύο ονομαστούς ράπερ, τον Big Boi της Outkast δόξας και τον Killer Mike, που πρόσφατα έγινε γνωστός και έξω από τα χιπ χοπ σύνορα χάρη στους Run The Jewels. Μαζί τους, είναι και ο dubstep παραγωγός Bassnectar.

Το τραγούδι είναι φουλ πολιτικό και πιάνει το θέμα της αστυνομικής βίας στη σύγχρονη Αμερική και τις ρατσιστικές προεκτάσεις που συχνά λαμβάνει, κάνοντας ξεκάθαρες αναφορές στη δολοφονία του Mike Brown (2014) και του Treyvon Martin (2012).

Το άλμπουμ Atlas Underground θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου από τη Mom + Pop.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured