Στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης, μπορείτε να ακούσετε μια καινούρια εκδοχή στο "Zeroes" του David Bowie, την οποία επιμελήθηκε ο παραγωγός Mario McNulty, έχοντας την αρωγή αρκετών συνεργατών του Δούκα -ως εκ τούτου, θεωρείται επίσημη.
Το αρχικό "Zeroes" βρισκόταν στο άλμπουμ Never Let Me Down (1987), τελευταία δουλειά του Bowie για τη δεκαετία του 1980 (Βρετανία #6, Η.Π.Α. #34, Αυστραλία #19, Ιαπωνία #6). Είναι σε δική του μουσική και στίχους, και δεν κυκλοφόρησε τότε ως single.
«Απογυμνώνοντας το "Zeroes" στα βασικά του», είπε ο McNulty, «φτάσαμε σε ένα κομμάτι που κάλλιστα μπορούσε να βρίσκεται στο Hunky Dory. Κράτησα ανέπαφο το σιτάρ που παίζει ο Peter Frampton (το οποίο άνηκε στον Jimi Hendrix), κάνει νομίζω ωραίο κοντράστ με τις νέες κιθάρες που έβαλε ο Reeves Gabrels».
Το φρεσκαρισμένο αυτό "Zeroes" λειτουργεί ως promo για ένα καινούριο box set, το οποίο θα βγει τον Οκτώβριο υπό τον τίτλο Loving The Alien (1983-1988), περιέχοντας όλες τις στούντιο και live κυκλοφορίες του Bowie από εκείνο το διάστημα. Το κομμάτι θα βγει πάντως και ως 7ιντσο single βινυλίου τον Σεπτέμβρη.
{youtube}LTGGb2VUmGg{/youtube}