Φρέσκο υλικό από τους Gorillaz, έναν μόλις χρόνο μετά το Humanz

Δείτε το βιντεοκλίπ για το "Humility", όπου παίζει και ο Jack Black

news.team
news.team

Οι Gorillaz αγαπήθηκαν ιδιαίτερα στην προηγούμενη δεκαετία και κέρδισαν κοινό και κριτικούς με την ποιότητα των τραγουδιών τους και τη σούπερ καρτούν εμφάνιση της μπάντας. Στη νέα δεκαετία, ωστόσο, δεν έχουν μέχρι τώρα περπατήσει καλά: το περσινό Humanz μπορεί να ήρθε μετά από 6 χρόνια -βρίσκοντας έτσι κάμποσους ανυπόμονους fans, οι οποίοι το έστειλαν στο #2 της Βρετανίας και στο #2 των Η.Π.Α.- μα οι κριτικές κατέγραψαν κόπωση (δείτε τι έγραψε σε μας ο Ανδρέας Κύρκος, εδώ).

Σε κάθε περίπτωση, ίσως γιατί ήθελε να προλάβει τις εντυπώσεις με κάτι καλύτερο, ο Damon Albarn κινήθηκε πολύ γρήγορα για το επόμενο βήμα. Κι έτσι, έχουμε τώρα 2 φρέσκα τραγούδια εκ μέρους των Gorillaz, τα "Lake Zurich" και "Humility", τα οποία μπορείτε να ακούσετε διαδοχικά στους παρακάτω συνδέσμους.Το "Humility", μάλιστα, διαθέτει και επίσημο βιντεοκλίπ, στο οποίο εμφανίζεται και ο Jack Black. Είναι ένα τραγούδι-συνεργασία με τον τζαζ και soul θρύλο George Benson, ο οποίος αναλαμβάνει τα φωνητικά, προσφέροντας πράγματι αίγλη και ουσία στο κομμάτι.

Και τα 2 αυτά τραγούδια προλογίζουν έναν δίσκο με τίτλο The Now Now, που θα κυκλοφορήσει από τη Warner Bros. στις 29 Ιουνίου. Θα δούμε βέβαια τι θα ακούσουμε σε αυτόν, καθώς αρκετοί ήδη ανησυχούν για το γεγονός ότι δουλεύτηκε παράλληλα με το άλμπουμ-επιστροφή των The Good The Bad And The Ugly.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το οποίο είναι όσο λαμπερό αρμόζει στο πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της που λέγεται -πώς αλλιώς;-

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Η Τάνια Σκραπαλιώρη θα ...

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Top