φωτογραφία: David Edwards

Έκαναν αρκετή «φασαρία» πίσω στο 2013 τα αδέρφια Howard & Guy Lawrence από το Reigate της Αγγλίας, όταν το τραγούδι τους "Latch" -μια συνεργασία με τον Sam Smith- τους έστειλε στο #11 της Βρετανίας και στο #7 των Η.Π.Α.

Έκτοτε το όνομα των Disclosure έγινε αρκετά γνωστό όχι μόνο σε όσους ασχολούνται με την electronica, αλλά και γενικά στους φίλους των εναλλακτικών ακουσμάτων. Τελευταία φορά φάνηκαν το 2016 με το ΕΡ Moog For Love (όπου είχαν και συνεργασία-έκπληξη με τον Al Green), τώρα όμως δείχνουν έτοιμοι να επιστρέψουν με το 3ο τους κατά σειρά πλήρες άλμπουμ.

Προπομπός αυτού το single "Ultimatum", το οποίο ήδη έγινε δεκτό με αρκετό ενθουσιασμό τόσο από τον Τύπο, όσο και από τους fans.

Όπως μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, το "Ultimatum" διαρκεί 9 λεπτά, στα δε φωνητικά ακούμε μια τραγουδίστρια από το Μάλι της δυτικής Αφρικής, τη Fatoumata Diawara -ίσως κάποιοι να την προσέξατε το 2012 στο πλευρό του Bobby Womack, στο τραγούδι "Nothin' Can Save Ya".

Οι Disclosure δεν έδωσαν πληροφορίες για το πού βρίσκεται το 3ο τους άλμπουμ αυτήν τη στιγμή, είπαν όμως σε δήλωσή τους ότι ήθελαν να ακούσουμε το "Ultimatum" «τώρα που ο ήλιος λάμπει και τα δέντρα έχουν πρασινίσει».

{youtube}hzDvYLHp8nk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured