Τα "Χάπια" της St. Vincent

Δείτε ένα ακόμα ιδιαίτερο βιντεοκλίπ από την πολυσυζητημένη Αμερικανίδα

news.team
news.team

Όλο και περισσότερο συζητιέται το όνομα της St. Vincent καθώς «τρέχει» η νυν δεκαετία, με εκείνη να αποδεικνύει άλμπουμ με το άλμπουμ ότι αποτελεί μία από τις πιο υγιείς και αξιόπιστες δυνάμεις της «εναλλακτικής» δισκογραφίας των ημερών μας.

Το νέο της άλμπουμ Masseduction έχει περίπου 1 μήνα ζωής και τα έχει πάει εξαιρετικά, αφού της έχει χαρίσει τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής εμπορική της επιτυχία (Η.Π.Α. #10, Βρετανία #6), αλλά έχει αρέσει και ιδιαίτερα στους κριτικούς, με αποτέλεσμα να αναμένεται ψηλά στις επικείμενες λίστες με «τα καλύτερα» του 2017 -μπορείτε να θυμηθείτε και τα όσα έγραψε γι' αυτό ο Άρης Καζακόπουλος στη στήλη του Monday Blues, με ένα κλικ εδώ.

Το promo λοιπόν συνεχίζεται ακάθεκτο, αυτή τη φορά με ένα ακόμα ιδιαίτερο βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Pills", ένα από τα καλύτερα του νέου άλμπουμ για πολλούς.

Όπως μπορείτε να δείτε με ένα κλικ εδώ, πρόκειται για μια πολύ σουρεάλ εμπειρία. Το σκηνοθέτησε η Philippa Price, υπεύθυνη και για τα προηγούμενα βιντεοκλίπ της St. Vincent "Los Ageless" και "New York".

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, κάπου ανάμεσα στις νέες αφίξεις στο ΚΨΜ, διαλέγει 8 δίσκους για τη σωτηρία σας.

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Top