Φρέσκο βιντεοκλίπ από τη St. Vincent

Δείτε την να κάνει πλαστική χειρουργική για τις ανάγκες του "Los Ageless"

news.team
news.team

Έχουμε ξαναγράψει και στο παρελθόν ότι ένας από τους πλέον αναμενόμενους φετινούς δίσκους νέων ονομάτων είναι ο επερχόμενος της St. Vincent: θα λέγεται MASSEDUCTION και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου από τη Loma Vista.

Από τα μέχρι στιγμής κοινοποιημένα τραγούδια, εκείνο που έκανε τη μεγαλύτερη αίσθηση ήταν το "Los Ageless". Τώρα, λοιπόν, αποκτά το δικό του βιντεοκλίπ, το οποίο και μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Το κλιπ δείχνει μεταξύ άλλων τη St. Vincent να κάνει πλαστική χειρουργική, σε ένα concept το οποίο σατιρίζει ευφυώς (και ανηλεώς) τις μοντέρνες ιδέες περί ομορφιάς.

 

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, κάπου ανάμεσα στις νέες αφίξεις στο ΚΨΜ, διαλέγει 8 δίσκους για τη σωτηρία σας.

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Top