Κιθαρίτας, παραγωγός, συνθέτης, μα και visual artist, ο Stephen O'Malley είναι μια μορφή πολύ σεβαστή στον γενικότερο χώρο της πειραματικής μουσικής (στην οποία έχει μπει περπατώντας metal μονοπάτια), που έχει κερδίσει σημαντική αναγνωρισιμότητα τα τελευταία χρόνια με τα άλμπουμ τα οποία έχει βγάλει με τους Sunn O)))).

Στα τέλη του 2015, ο 43χρονος Αμερικανός κυκλοφόρησε μαζεμένες 3 νέες σόλο δουλειές, όλες εμπνευσμένες από την αηδία του για την άνοδο φασιστικών ή φονταμενταλιστικών φωνών. Όπως είχε δηλώσει τότε, η έμπνευση πίσω από τους δίσκους End Ground, Dread Live και F*ck Fundamentalist Pigs ήταν η οργή με την οποία αντιμετώπισε τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι, αλλά και στη Μέση Ανατολή, την Κένυα και χώρες της βορείου Αφρικής σαν την Αίγυπτο.

Και τα 3 εκείνα άλμπουμ, όμως, που είχαν βγει σε πολύ περιορισμένα αντίτυπα, εξαντλήθηκαν μέσα σε 48 ώρες.

Τώρα, απαντώντας στις εκκλήσεις κάμποσων οπαδών που θέλανε επίσης να τα αποκτήσουν, ο O'Malley αποφάσισε να βγουν ξανά και οι 3 προαναφερόμενοι δίσκοι, σε μια δεύτερη -και τελική, όπως διευκρίνησε- έκδοση 250 βινυλιακών αντιτύπων για κάθε τίτλο. Διευκρίνησε επίσης ότι δεν πρόκειται να υπάρξει παράλληλη έκδοσή τους ούτε σε CD, ούτε και σε ψηφιακή μορφή.

Πατώντας εδώ, μπορείτε να ακούσετε ηχητικά δείγματα από το F*ck Fundamentalist Pigs.  

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured