news.team

Κάνει ίσως εντύπωση, αλλά οι Green Day ακόμα ασχολούνται κατά κάποιον τρόπο με το promo του περσινού τους άλμπουμ Revolution Radio, μια πολύ πετυχημένη κυκλοφορία, η οποία τους χάρισε το νούμερο 1 της Αμερικής και της Βρετανίας, αλλά και μεγάλες διακρίσεις σε άλλες βασικές μουσικές αγορές (Αυστραλία #2, Καναδάς #1, Γερμανία #2).

Η παρέα του Billy Joe Armstrong δίνει λοιπόν στη δημοσιότητα ένα φρέσκο βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Revolution Radio", το οποίο και μπορείτε να παρακολουθήσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το ενδιαφέρον για τους fans είναι ότι αποτελεί κολάζ μεταξύ νέου υλικού από ζωντανές εμφανίσεις, μαζί με πλάνα από μία πολύ πρώιμη συναυλία της μπάντας.

Οι φήμες εντωμεταξύ τους θέλουν να έχουν ήδη ξεκινήσει ηχογραφήσεις για νέο δίσκο, εκείνοι όμως κρατάνε τα χαρτιά τους κλειστά και ούτε επιβεβαιώνουν, ούτε και αρνούνται ότι δουλεύουν με τον παραγωγό Charlie Young. Κατά τα λοιπά, το καλοκαίρι αυτό αναμένεται να εμφανιστούν στη Βρετανία και την Ιρλανδία, κατά κανόνα για μεγάλα, υπαίθρια live.

{youtube}B4zc-f0TIZ4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured