Δεν είναι απολύτα εξακριβωμένο, φαίνεται όμως ότι ο Eddie Vedder πλήρωσε 25.000 ευρώ από την τσέπη του(!), μόνο και μόνο για να μπορέσει να ολοκληρώσει ένα συναυλιακό set-μαμμούθ το οποίο είχε κατά νου.

Το περιστατικό συνέβη στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας την περασμένη Παρασκευή, μα μόλις τώρα αρχίζει και λαμβάνει διεθνή δημοσιότητα. Καθώς φαίνεται, ο ηγέτης των Pearl Jam είχε σχεδιάσει ένα συγκεκριμένο set για τη (σόλο) ζωντανή του εμφάνιση εκεί και ήθελε να το παίξει όλο, μαζί με τις κάμποσες διασκευές τις οποίες είχε προβάρει (μεταξύ άλλων, σε Bob Dylan).

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε από το μέγεθος του set (32 επιλογές), που αποδείχθηκε ασυμβίβαστο με το ωράριο λειτουργίας, αφού κάποια στιγμή έπρεπε να σταματήσει ο Vedder να παίζει, ώστε να συμμορφωθεί ο χώρος με τους κανονισμούς της ιρλανδικής νομοθεσίας (κάτι σαν τη δική μας Τεχνόπολη, δηλαδή, όπου από μια ώρα και μετά πρέπει να σταματούν οι συναυλίες).

Η εναλλακτική ήταν να πληρωθεί το τεράστιο αυτό ποσό, κάτι που προφανώς η παραγωγή της συναυλίας δεν ήθελε να αναλάβει. «Καθάρισε» λοιπόν ο Vedder -σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα δήλωσε ένας άνδρας από όσους δούλεψαν στο live- βάζοντάς τα από την τσέπη του.

{youtube}9oQdkU3wtEI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured