Αν μη τι άλλο, ο Moby έχει ιδέες.

Κανείς δεν περίμενε κάποιο νέο άλμπουμ εκ μέρους του, πόσο μάλλον όταν το τελευταίο είχε βγει το 2016 (These Systems Are Failing) και μάλιστα με παταγώδη εμπορική αποτυχία, αφού από τις βασικές αγορές μόνο στη Γαλλία κατάφερε μια παρουσία στα charts -κι εκεί στα χαμηλά (#63).

Να όμως τώρα που πίσω από μια μυστηριώδη ανακοίνωση προς τον Τύπο, βρισκόταν τελικά το ολοκαίνουριο άλμπουμ του με τους Void Pacific Choir, ονόματι More Fast Songs About The Apocalypse.

Η ανακοίνωση ήταν αρκετά παραπλανητική (και εφευρετική), αφού είχε τον τίτλο «από το γραφείο του John Miller» και ήταν γραμμένη από έναν φανταστικό εκπρόσωπο του Donald Trump, ο οποίος είχε εφευρεθεί προκειμένου ο νέος Αμερικανός Πρόεδρος να μπορεί να μιλάει στο τηλέφωνο με ...ρεπόρτερς της δεκαετίας του 1980!

Ο εκπρόσωπος προειδοποιεί κατά του νέου άλμπουμ του Moby, προτρέποντας τους δημοσιογράφους να μη μπουν στον κόπο να το ακούσουν, αφού οι συντελεστές του μισούν την Αμερική και θεωρούν ότι δεν έχει γίνει εκ νέου σπουδαία: «μην το ακούσετε λοιπόν», καταλήγει, «ούτε κι εγώ θα το ακούσω κι ας το δίνουν τζάμπα!».

Πράγματι, ο Moby διαθέτει το More Fast Songs About The Apocalypse εντελώς δωρεάν: όποιος θέλει, μπορεί να το κατεβάσει πατώντας εδώ.

{youtube}IJWlBfo5Oj0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured