Αναστασία Τουρούτογλου

Αν και Ρεπουμπλικάνος, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ διατηρεί ένα αποστασιοποιημένο προφίλ από τις ακραίες φωνές του κόμματος και δεν είναι μυστικό ότι δεν «πάει» καθόλου τον Ντόναλντ Τραμπ -τα αισθήματα, μάλιστα, είναι αμοιβαία.

Μόνο που, κλιμακώνοντας την πολιτική του επίθεση στο σημερινό στάτους κβο των Η.Π.Α., τα έβαλε και με τους Nickelback, προκαλώντας τους έτσι να του απαντήσουν δημόσια.

Ο 69χρονος σήμερα Άρνι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ότι δεν μπορεί να καταλάβει πώς διάολο επανεκλέγονται οι Γερουσιαστές, όταν το 97% αυτών είναι «πιο αντι-δημοφιλείς και από τους Nickelback».

Η καναδική μπάντα, από τη μεριά της, δεν το άφησε να πέσει κάτι. Ναι μεν παραδέχτηκαν ότι είναι μεγάλοι fans, απαντώντας του στο δικό τους Twitter, τον παρακάλεσαν όμως να τους αφήσει ήσυχους στις μελλοντικές «στάλες σοφίας του», θυμίζοντάς του ότι κι εκείνος είχε κάνει το Batman & Robin το 1997 (που σίγουρα θα ήταν το ναδίρ της κινηματογραφικής του καριέρας αν δεν υπήρχε το Junior του 1994, προσθέτουμε εμείς -παραδεχόμενοι ωστόσο ότι αγαπάμε γενικά Άρνι).

Ο Σβαρτσενέγκερ το πήρε καλά, πάντως. Τους απάντησε έτσι καλαμπουρίζοντας, με μια ατάκα του από την ταινία («That's ...ice cold»), και έδειξε να θέλει να τα βρουν -με τους Nickelback κατόπιν να ανταπαντούν κι εκείνοι, σε πιο θερμό κλίμα, δηλώνοντας το Respect τους απέναντι στο χιούμορ του.

{youtube}1cQh1ccqu8M{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured