Αναστασία Τουρούτογλου

Πάνω που βρίσκονταν σε τροχιά ανόδου οι Beach Slang, ένα σκάνδαλο απειλεί να διαλύσει όσα κατάφερε να χτίσει το φετινό τους άλμπουμ A Loud Bash of Teenage Feelings (δείτε τι έγραψε γι' αυτό ο Άρης Καζακόπουλος στην εβδομαδιαία στήλη του, με ένα κλικ εδώ).

Αν και οι ακριβείς λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμα δημοσιευτεί, υπάρχουν επίσημες κατηγορίες κατά του κιθαρίστα τους Ruben Gallego για σεξουαλική κακοποίηση, οι οποίες αφορούν περιστατικό του 2012. Οι Beach Slang δεν υπήρχαν καν τότε, βέβαια, ωστόσο έκριναν σκόπιμο να τον απομακρύνουν, θέλοντας και να αποστασιοποιηθούν επισήμως, μα και για να καταστήσουν σαφές ότι από την πλευρά τους υπάρχει μηδενική ανοχή για τέτοιου είδους πράξεις και συμπεριφορές.

Αυτό έχει ωστόσο σημαντικό κόστος για τη μπάντα, αφού συμβαίνει πάνω στην έναρξη της περιοδείας τους. Όσο κι αν το παίρνουν χιουμοριστικά, λέγοντας ότι «θα περιοδεύσουμε ως ...Quiet Slang», λίγοι από τους νεόκοπους fans έχουν τη διάθεση να δουν μια φρέσκια punk μπάντα να παίζει ακουστικά sets.

Από την πλευρά του, ο Gallego τους έδωσε δίκιο, λέγοντας ότι «έκαναν το σωστό» και μόνο αφού το συζήτησαν μεταξύ τους. Υπεραμύνθηκε ωστόσο της αθωότητάς του, διαμηνύοντας ότι οι κατηγορίες είναι «ανακριβείς». Αυτή, βέβαια, είναι μια πολύ διπλωματική λέξη, οπότε αναμένουμε να δούμε την εξέλιξη της υπόθεσης.

{youtube}1O1s1JbBKjE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured