Αναστασία Τουρούτογλου

Τους έχουν πει μέχρι και mathcore τους Dillinger Escape Plan από τα Morris Plains του Νιού Τζέρσεϊ, αλλά οι ορισμοί είναι πραγματικά περιοριστικοί για μία από τις λίγες μπάντες που μπόρεσε να επαναδιατυπώσει τι εννοούμε μιλώντας για «σύγχρονο σκληρό ήχο» -τα άλμπουμ άλλωστε Miss Machine (2004) και Ire Works (2007) είναι ήδη ανάμεσα στα καλύτερα των '00s.

3 χρόνια μετά το αμφιλεγόμενο One Of Us Is The Killer (το οποίο ικανοποίησε πάντως τον Μιχάλη Τσαντίλα, όπως μπορείτε να θυμηθείτε με ένα κλικ εδώ), οι Dillinger Escape Plan ανακοίνωσαν ότι επιστρέφουν με νέα δουλειά: θα λέγεται Dissociation και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Οκτωβρίου από την Party Smashers Inc. Μαζί με την ανακοίνωση, μοιράστηκαν μάλιστα κι ένα ολοκαίνουριο τραγούδι, το "Limerent Death", το οποίο και ακούτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το θέμα είναι ότι μετά την περιοδεία για την υποστήριξη του Dissociation, μάλλον το διαλύουν. 20 χρόνια μπάντα βέβαια δεν είναι και λίγα και ίσως να έχουν πια πιέσει τα όρια του ήχου τους μέχρι εκεί όπου πάνε, οπότε να μην υπάρχουν πολλά περιθώρια για να μην επαναλαμβάνεις εαυτόν στη συνέχεια. Οι ίδιοι το αποκαλούν «εκτεταμένη χειμερία νάρκη», μη θέλοντας να θέσουν οριστική τελεία, αλλά για τους περισσότερους fans που μοιράστηκαν την είδηση στα social media ακούστηκε σαν «τέλος».

{youtube}6p4tQUBtsBw{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured