Αναστασία Τουρούτογλου

Είναι με βεβαιότητα μία από τις πιο αναγνωρίσιμες και σεβαστές μπάντες του hard rock παγκοσμίως και η επίσκεψή τους στην Ελλάδα το 2010 (δες την ανταπόκριση του Στυλιανού Τζιρίτα, εδώ) έχει μείνει ολοζώντανη στη μνήμη όσων πήγαμε να τους δούμε, καθώς την ενέργεια που έβγαλαν στη σκηνή συχνά δεν τη βλέπουμε ούτε από μπάντες με τα μισά τους χρόνια.

Όμως, μας έχουν πραγματικά πρήξει τα τελευταία χρόνια με το αν υφίστανται ή διαλύονται. Και τώρα οι φήμες αναζωπυρώνονται για ακόμα μία φορά, ίσως με αφορμή τον επικείμενο σόλο δίσκο του Steven Tyler (για τον οποίον είχαμε γράψει και παλιότερα, δες εδώ).

Και το θέμα είναι πως οι φήμες αυτές δεν βγήκαν έτσι γενικά και αόριστα, μα έχουν ως «πομπό» τον ίδιο τον Tyler, ο οποίος δήλωσε πως η επόμενη περιοδεία τους θα είναι και η τελευταία. «Είναι καιρός», είπε μιλώντας στον Αμερικανό DJ Howard Stern.

Ο έτερος πόλος της μπάντας, όμως, ο κιθαρίστας Joe Perry, ανταπαντά τώρα, σε συνέντευξή του με το Rolling Stone, ότι δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του εμπλεκόμενο σε αποχαιρετιστήρια τουρνέ. Καταλαβαίνει, λέει, ότι ίσως είναι ΟΚ να λεχθεί κάτι τέτοιο σε αυτό το σημείο της καριέρας τους, ότι ίσως βρίσκονται πια κοντά στο τέλος, μα θεωρεί πως «υπάρχει μια καινούρια περιόδος της μπάντας στον ορίζοντα». 

Δεν είναι βέβαια ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που δεν τα συμφωνούν οι δυο τους. Μήπως όμως όλα τούτα δεν είναι παρά ένα τρικ προώθησης του σόλο δίσκου του Tyler, που βγαίνει σε 10 μέρες;

{youtube}qfNmyxV2Ncw{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured