Αναστασία Τουρούτογλου

Πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι «ο πιο μισητός άνθρωπος στον πλανήτη». Σε κάθε περίπτωση ,είναι σίγουρα ο πιο μισητός πρόεδρος φαρμακοβιομηχανίας στον κόσμο. 

Ο Martin Shkreli, ο οποίος έδωσε έναν σκασμό λεφτά (και συγκεκριμένα 2 εκατομμύρια δολάρια) για να αποκτήσει το μοναδικό αντίτυπο του τελευταίου δίσκου των Wu Tang Clan "Οnce Upon A Time In Shaolin" τα βάζει με τον Ghostface Killah, ο οποίος...τόλμησε να τον πιάσει πρόσφατα στο στόμα του.

Ως γνωστόν τα μέλη των Wu Tang Clan δεν ξετρελάθηκαν καθόλου με την αποκάλυψη του ότι ο μυστηριώδης αγοραστής, που τελικά κέρδισε το αντίτυπο του δίσκου τους στη δημοπρασία, ήταν ο Shkreli και ο Ghostface Killah εξέφρασε κάπως πιο περιγραφικά την δυσαρέσκεια του μιλώντας για το περιστατικό σε πρόσφατη συνέντευξη του. 

«Τον δίσκο των αγόρασε αυτός ο σκατομαλάκας, καταλαβαίνεις; Δεν παίρνεις ένα χάπι για το Aids που κοστίζει 7 δολάρια και το πηγαίνεις στα 750, δεν το κάνεις αυτό. Δεν με ενδιαφέρει αν ακούει Wu Tang ή το οτιδήποτε. Ούτε που τον ξέρω τον τύπο».

Τώρα, λοιπόν, ο Shkreli, ο οποίος για την ιστορία αντιμετωπίζει προβλήματα με το νόμο για φοροδιαφυγή, απαντά στα όσα δήλωσε ο Ghostface Killah λέγοντας ότι «ένας ράπερ που δεν βγάζει κέρδος όπως αυτός θα έπρεπε να είναι τρελός που ο δίσκος του πούλησε περισσότερο από τα πέντε τελευταία του άλμπουμ μαζί» και έκλεισε αυτή την ευχάριστη ατμόσφαιρα, σχολιάζοντας ότι «Αποκαλεί τον εαυτό του Ironman αλλά εμένα μου ακούγεται τελείως σκουριασμένος».

Για όποιον δεν γνωρίζει "Ironman" ήταν ο τίτλος του ντεμπούτο δίσκου του Ghostface Killah το 1996. Γιατί αγόρασε Wu Tang εξ αρχής είπαμε;

{youtube}rKXfWUZm4V8{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured