Αναστασία Τουρούτογλου

Ίσως η Kim να βιάστηκε λιγάκι όταν ανακοίνωνε ότι ο Kanye West θα κυκλοφορήσει το νέο του τραγούδι "No More Parties In LA" πριν από 10 περίπου ημέρες (και συγκεκριμένα την προπερασμένη Παρασκευή), παρόλα αυτά όλα δείχνουν ότι ο καινούργιος δίσκος του διάσημου ράπερ θα δοθεί στη δημοσιότητα πολύ σύντομα. 

Το επερχόμενο άλμπουμ του Kanye θα έχει τον τίτλο "Swish" και παρά το γεγονός ότι ο ίδιος το τελευταίο διάστημα φαίνεται να είναι πνιγμένος στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες (ασχολείται πολύ έντονα την τη νέα σειρά αθλητικών παπουτσιών που υπογράφει για λογαριασμό της Adidas) βρήκε χρόνο για να τον ολοκληρώσει, ισχυριζόμενος μάλιστα ότι πρόκειται για «τον καλύτερο δίσκο όλων των εποχών».

Αυτό δηλαδή γράφει ο ίδιος στη σελίδα του στα social media αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα και το πλήρες tracklist του άλμπουμ, το οποίο μπορείτε να δείτε αναλυτικά παρακάτω.

Όσο για το αν θα είναι αυτός «ο καλύτερος δίσκος όλων των εποχών» μένει να τον ακούσουμε. Για να πειστούμε ή να βεβαιωθούμε ότι ο Kanye πάει, την ψώνισε άσχημα.

CZiqZcFWYAAxFVU.jpg

 

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured