Αναστασία Τουρούτογλου

Οι κατασκευαστές ουίσκι της εταιρίας Jack Daniel's πήραν την απόφαση να τιμήσουν τον θρυλικό frontman των Motörhead με τον τρόπο που του αρμόζει περισσότερο: φτιάχνοντας ένα ουίσκι που θα φέρει το όνομα του. 

Παρόλα αυτά φαίνεται ότι η παραπάνω απόφαση δεν ήταν αποκλειστικά προϊόν των υπευθύνων της εταιρίας αφού φανς του διάσημου μουσικού βρήκαν τον τρόπο να πιέσουν όσο μπορούν την κατάσταση, διοργανώνοντας μια καμπάνια με στόχο να πείσουν την εταιρία να δώσει και επίσημα την ονομασία "Lemmy" στο πολύ διαδεδομένο ποτό που συνδυάζει το ουίσκι Jack Daniel's με Coca Cola. 

Πάντως παρά το γεγονός ότι οι φανς του Lemmy κατάφεραν να μαζέψουν συνολικά 45 χιλιάδες υπογραφές για τον συγκεκριμένο σκοπό, η εταιρία απάντησε τελικά με την παραπάνω, ειδική και περιορισμένη έκδοση του Jack Daniel's που θα έχει γραμμένο στην ετικέτα τόσο το όνομα του Lemmy, όσο και αυτό των Motörhead . 

Για την ιστορία να πούμε ότι ο Lemmy τα τελευταία χρόνια της ζωής του είχε πει ότι είχε κόψει το ουίσκι με coca cola και το είχε γυρίσει στη βότκα με πορτοκάλι για... «λόγους υγείας».

{youtube}W3PSX6ogpFY{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured