Αναστασία Τουρούτογλου

Ένας αστερισμός αποτελούμενος από επτά αστέρια, ο οποίος έχει το σχήμα της διάσημης αστραπής που φιγουράρει στο πρόσωπο του Bowie στο εξώφυλλο του άλμπουμ "Aladdin Sane", παίρνει το όνομα του διάσημου μουσικού από τους Βέλγους αστρονόμους. 

Όπως μεταδίδει το Pitchfork ο οργανισμός του Δημόσιου Παρατηρητηρίου MIRA στις Βρυξέλλες εντόπισε στον ουρανό έναν αστερισμό από επτά αστέρια τα οποία έχουν το σχήμα μιας αστραπής. 

Ο Philippe Mollet μέλος του οργανισμού δήλωσε πως ο αστερισμός βρίσκεται στην τροχιά του πλανήτη Άρη και ότι δεν είναι εύκολα διακριτός, ενώ εξήγησε ότι η συγκεκριμένη επιλογή έγινε όχι μόνο λόγω τους σχήματος αλλά και επειδή ο αστερισμός εντοπίστηκε την ώρα θανάτου του μουσικού. 

Ο Μira μαζί με τον ραδιοφωνικό σταθμό Studio Brussels έχουν φτιάξει ήδη μία ιστοσελίδα για τον αστερισμό όπου οι φανς μπορούν να τοποθετούν το όνομα του αγαπημένου τους τραγουδιού του Bowie σε έναν χάρη στον ουρανό.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ο David Bowie αποτεφρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Νέα Υόρκη χωρίς την παρουσία πολλών συγγενών και φίλων όπως ήταν άλλωστε η τελευταία του επιθυμία.

{youtube}4B5zmDz4vR4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured