Αναστασία Τουρούτογλου

Συνάδελφοι, συνεργάτες, συνένοχοι στα νυχτερινά περπατήματα στη Νέα Υόρκης της δεκαετίας του 70 (και του 80 και του 90 και...), ο Mick Jagger και ο David Bowie υπάρξουν πολύ στενοί φίλοι εδώ και πάρα πολλά χρόνια. 

Αμέσως μετά την είδηση του θανάτου του σπουδαίου μουσικού ο τραγουδιστής των Rolling Stones τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό tweet στο οποίο έγραψε «O David αποτελούσε πάντα πηγή έμπνευσης για μένα και ήταν πραγματικά αυθεντικός. Ήταν πάντα θαυμάσια ξεδιάντροπος στη δουλειά του. Περάσαμε πολλές ωραίες στιγμές μαζί. 'Ηταν ο φίλος μου και δεν θα τον ξεχάσω ποτέ».

Εκτός όμως από τον Jagger και οι υπόλοιποι Rolling Stones έστειλαν το δικό τους «αντίο» στον θρύλο David Bowie με μία σύντομη ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα του συγκροτήματος στα social media. Eκεί αναφέρουν «Οι Rolling Stones ήμαστε βαθιά θλιμμένοι με την είδηση του θανάτου του αγαπημένου μας φίλου David Bowie. Eκτός από ένας υπέροχος και ευγενικός άνδρας ήταν και ένας τεράστιος καλλιτέχνης αλλά και πραγματικά αυθεντικός».

{youtube}9G4jnaznUoQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured