Αναστασία Τουρούτογλου

H ήττα φέρνει γκρίνια. Και ο Billy Corgan, που βλέπει τα πράγματα να μην του πηγαίνουν και τόσο καλά τελευταία, όταν δεν παθαίνει ασυγκράτητες κρίσεις μεγαλείου, παθαίνει οργή κατά των πάντων. 

Τώρα έχουμε πέσει στην δεύτερη περίπτωση. Αυτή, λοιπόν, τη φορά ο τραγουδιστής των Smashing Pumpkins επιτίθεται στους ιδρυτές του Facebook και του Twitter, λέγοντας ότι τα social media δεν εξυπηρετούν και δεν βοηθούν κανέναν εκτός από celebrities όπως η Kim Kardashian. 

«Η Kim Kardashian φέρνει τόσο μεγάλο κέρδος στο Twitter αντίστοιχο με αυτό που θα έφερναν 400 άλλοι άνθρωποι που θα είχαν συνολικά τον ίδιο αριθμό από followers. H Κim Kardashian μπορεί μέσω Twitter να πουλήσει καλλυντικά, παπούτσια, ρούχα, να πουλήσει ό,τι θέλει. Ενώ ένας μέσος άνθρωπος, όπως εγώ και εσείς δεν μπορεί να ανταλλάξει οικονομικά την απήχηση που έχει στο Twitter, στο Facebook ή σε κάποιο άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Δεν θα κλείσουμε συμβόλαιο με κάποια εταιρία παπουτσιών επειδή αφήνουμε tweets». 

Oπότε συμπεραίνουμε ότι ο Corgan βαρέθηκε τη μουσική (και την πάλη, με την οποία ασχολείται τελευταία) και θέλει να διαφημίζει παπούτσια.

Επίσης ο Corgan είπε ότι τα έβαλαν κάτω με τον πρώην συνεργάτη του Jimmy Chamberlin και είδαν με νούμερα και στοιχεία πως για κάθε 100 followers πουλάνε μόλις 1 δίσκο. Ε, δεν συμφέρει. Κλείστε τους λογαριασμούς σας, παιδιά. 

{youtube}4aeETEoNfOg{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured