Αναστασία Τουρούτογλου

Η φήμη ακουγόταν καιρό, ότι δηλαδή ο Axl Roses ξαναμίλησε μετά από τόσα χρόνια με τον Slash, η μεγάλη απόφαση πάρθηκε και οι Guns n'Roses θα ανέβαιναν ξανά στη σκηνή μαζί πολύ σύντομα. 

Τώρα τα ίδια τα μέλη του συγκροτήματος έρχονται να επιβεβαιώσουν όλα τα παραπάνω, δίνοντας μάλιστα και ακόμα περισσότερες πληροφορίες για πότε θα τους ξαναδούμε ζωντανά. 

Με μία επίσημη ανακοίνωση, λοιπόν, ο Slash και ο Axl Rose, αλλά και ο μπασίστας του γκρουπ Duff McKagan, αποκάλυψαν στο κοινό ότι η πρώτη εμφάνιση των «αυθεντικών» Guns n' Roses έπειτα από 20 ολόκληρα χρόνια θα γίνει στο φετινό φεστιβάλ Coachella που θα λάβει χώρα από τις 16 έως τις 23 Απριλίου στο Empire Polo Club στο Indio της California. Παρόλα αυτά δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν στη σκηνή θα ανέβουν μαζί τους ο Frank Ferrer, πίσω από τα ντραμς, και ο Richart Fortus, στην κιθάρα. 

Η τελευταία φορά που ο Axl και ο Slash έπαιξαν μαζί ήταν στις 17 Ιουλίου του 1993 στο River Plate Stadium του Buenos Aires. Σύμφωνα πάντως με δημοσίευμα του Billboard όλο αυτό δεν είναι μία υπόθεση που κανονίστηκε σύντομα καθώς οι συζητήσεις φαίνεται να είχαν κρατήσει 2 ολόκληρα χρόνια ενώ το γκρουπ προετοιμάζει ολόκληρη περιοδεία με 25 μεγάλους σταθμούς σε όλο τον κόσμο και ακούγεται ότι ζητάει 3 με 5 εκατομμύρια λίρες για κάθε εμφάνιση.

Ε, ξαναμίλησαν που ξαναμίλησαν μεταξύ τους, να βγάλουν και κάτι παραπάνω.

{youtube}vygQZ9hYqyE{/youtube}

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured