Αναστασία Τουρούτογλου

 

Όσο κι αν ξέραμε πως ο Lemmy δεν ήταν καλά τον τελευταίο καιρό, πάντα ελπίζαμε ότι θα τα κατάφερνε με κάποιον τρόπο να τον ξεπεράσει τον καρκίνο -και ότι ίσως θα τον ξαναβλέπαμε στην Ελλάδα, οι εδώ fans του. 

Όμως λίγο αφότου γιόρτασε τα 70 του χρόνια, ο αρχετυπικός Άσσος Μπαστούνι και ένας από τους μεγαλύτερους ήρωες του rock 'n' roll, έφυγε οριστικά.

Το τέλος του εμβληματικού ηγέτη των Motörhead ανακοινώθηκε πρώτα από τον ραδιοφωνικό παραγωγό και τηλεπαρουσιαστή Eddie Trunk -παλιό του φίλο- και επιβεβαιώθηκε αργότερα από πολλές ακόμα πηγές, μεταξύ των οποίων και ο Ozzy Osbourne, που έγραψε στο προσωπικό του Twitter: «Έχασα έναν από τους καλύτερους φίλους μου σήμερα. Θα μας λείψει πολύ, ήταν πολεμιστής και θρύλος. Θα σε δω στην άλλη πλευρά».

Τα πολλά λόγια, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι φτώχεια. Ήδη από τα ξημερώματα, ο μουσικόφιλος κόσμος της Ελλάδας πενθεί τον Lemmy στα social media, ανεξαρτήτως φυλών και προτιμήσεων. Κι αυτό τα λέει όλα. Άλλωστε ο ίδιος μας τα είχε πει ήδη από το 1980, πως «But that's the way I like it baby, I don't wanna live for ever».

{youtube}vcf7DnHi54g{/youtube}

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured