Αναστασία Τουρούτογλου

Η Rita Ora είναι σήμερα 25 χρονών. Μπορεί αυτή τη στιγμή που μιλάμε να είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες σταρ στον κόσμο, να αλλάζει το στιλ της κάθε μήνα κι ό,τι κάνει να γίνει trend μέσα σε λίγες ώρες και να υπογράφει συλλογές ρούχων που ξεπουλάνε στο ίντερνετ, όμως κάποτε ξεκίνησε κι αυτή την καριέρα της σαν ένα μικρό, ταπεινό και άμαθο κορίτσι.

Η Ora υπέγραψε πριν από 7 χρόνια, όταν δηλαδή ήταν 18 χρονών, για πρώτη φορά δισκογραφικό συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία του Jay Z, Roc Nation.

Και σήμερα, τόσο καιρό μετά, αποφάσισε να κινηθεί δικαστικά εναντίον της υποστηρίζοντας στην αγωγή της ότι η εταιρία σταμάτησε να την στηρίζει σταδιακά με αποτέλεσμα να φτάσει με το πέρασμα του χρόνου στο σημείο να μην έχει σχέση με απολύτως κανέναν μέσα στην εταιρία. 

Σύμφωνα με την τραγουδίστρια, όλα τα στελέχη που την υποστήριζαν με τον καιρό, είτε μετακινήθηκαν σε άλλες θέσεις, είτε αποχώρησαν εντελώς με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει κανέναν για να συνεννοηθεί για τις υποθέσεις της.

Επιπλέον, στη μήνυση που κατέθεσε η Ora αποκαλεί την Roc Nation «μία εταιρία που ενδιαφέρεται μόνο για τους πολύ μεγάλους σούπερ σταρ», και την κατηγορεί πως ευθύνεται για το γεγονός ότι η μουσική καριέρα της δεν έχει πάει ακόμα τόσο καλά όσο θεωρεί η ίδια ότι θα μπορούσε να έχει πάει.

{youtube}SwL9vOBxeXY{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured