Αναστασία Τουρούτογλου

Δεν θα τις γλιτώσουν απ' ό,τι φαίνεται τις ιστορίες στα δικαστήρια, ο Peter Hook από τη μία και τα σημερινά μέλη των New Order από την άλλη, αφού μετά τις δημόσιες δηλώσεις του πρώτου και την ανακοίνωση του ότι έχει την πρόθεση να τους φέρει αντιμέτωπους με το νόμο, ήρθε και η απάντηση από την απέναντι μεριά.

Μπορεί να άργησαν λιγάκι αλλά τελικά τα εναπομείναντα μέλη των θρυλικών New Order το άνοιξαν το στόμα τους μέσω του κιθαρίστα  Phil Cunningham: «Είπε τόσο φρικτά για τον Bernard, αλλά και για το υπόλοιπο συγκρότημα, που πλέον είμαστε όλοι πάρα πολύ θυμωμένοι μαζί του.».

Για όποιον έχασε την πρώτη πράξη του «δράματος» να επαναλάβουμε ότι στα τέλη του Νοέμβρη ο Hook μήνυσε τους πρώην συνεργάτες του για παράνομη εκμετάλλευση του ονόματος New Order και για διαφυγόντα κέρδη, ζητώντας τους ένα εκατομμύριο λίρες.

Ο Cunningham αναφορικά με το παραπάνω πρόσθεσε ακόμη ότι ο ίδιος είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με τον Hook πριν μερικά χρόνια γιατί ο πρώην μπασίστας των New Order ισχυριζόταν πως ο Cunningham είπε σε μία συνέντευξη του κάτι που τον έθιξε. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Hook του είχε πει τότε πως: «Δεν υπάρχει λόγος για όλο αυτό. Έχω τη φάση μου, έχετε τη δική σας και είμαστε όλοι μια χαρά. Όλοι χαρούμενοι».

Ε, μετά που άρχισαν να τελειώνουν τα λεφτά φαίνεται το ξανασκέφτηκε...

{youtube}IBlxkdPPJ-c{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured