Αναστασία Τουρούτογλου

 

Με ένα κείμενό του στο επίσημο προφίλ του στο Facebook, ο μεγάλος αυτός εκπρόσωπος της reggae και dub κουλτούρας ανακοίνωσε την ολοσχερή καταστροφή του στούντιό του από πυρκαγιά.

Ο Lee "Scratch" Perry παραδέχεται πως η ευθύνη είναι όλη δική του, καθώς ξέχασε αναμμένο ένα κερί, το οποίο κι έκανε όλη τη ζημιά. Το θέμα είναι ότι, μαζί με τον εξοπλισμό του, καταστράφηκαν και όλες του οι συλλογές από μουσικά memorabilia μιας ζωής καθώς και τα περίφημα κοστούμια και καπέλα με τα οποία κάνει θραύση στις ζωντανές του εμφανίσεις.

«Είμαι λυπημένος και η γυναίκα μου είναι έξαλλη», σημειώνει ο Perry, o οποίος ζητάει τη βοήθεια των fans του για να μπορέσει να αναπληρώσει ό,τι είναι δυνατόν τουλάχιστον από τη διάσημη γκαρνταρόμπα του. Είτε ταχυδρομικά, πριν ξεκινήσει μια νέα περιοδεία τον Μάρτιο του 2016, είτε επί τόπου στα live που θα δίνει από τότε κι έπειτα. Σε αντάλλαγμα, προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στις συναυλίες, μα και backstage διακανονισμούς, ώστε να μπορέσει να ευχαριστήσει κάθε fan χωριστά και προσωπικά.

Μαντάρα τα έκανες θείε Lee, και δεν είναι η πρώτη φορά που καταστρέφεις το στούντιό σου, να θυμήσουμε. Αλλά έχε χάρη που σε αγαπάμε.

{youtube}SBHucOSjkQs{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured