avopolis.team

Chad_Smith13

Θάλασσα τα έκανε πριν κάτι μέρες ο ντράμερ των Red Hot Chili Peppers, Chad Smith, όταν θεώρησε ότι μπορούσε να κάνει χιουμοράκι με τις αιώνιες αντιπαλότητες του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου. Ευρισκόμενος στο Hard Rock Cafe του Μπέλο Οριζόντε –έδρα της Κρουζέιρο– έκανε πως σκουπίζεται με ένα t shirt της παραδοσιακής εχθρού Φλαμένγκο.

Πολλοί παριστάμενοι στο Hard Rock Cafe επευφήμησαν, όταν όμως κυκλοφόρησε το σχετικό βιντεάκι στο ίντερνετ (βλέπε πιο κάτω) ο Smith άρχισε να λαμβάνει δημόσιες απειλές από σκληροπυρηνικούς χούλιγκαν της Φλαμένγκο, οι οποίοι ούτε λίγο, ούτε πολύ τον προειδοποίησαν ότι θα τον σκοτώσουν αν ερχόταν στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η υπόθεση προξένησε αναστάτωση στο επιτελείο των Πιπεριών, καθώς σύμφωνα με το πρόγραμμα της περιοδείας τους θα μετέβαιναν στο Ρίο ντε Τζανέιρο δύο μέρες μετά το συμβάν! Έτσι, ο Smith ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τους οπαδούς της Φλαμένγκο μέσω Twitter, μιλώντας για ένα «αστείο που τράβηξα στα άκρα», ενώ εμφανίστηκε στη σαββατιάτικη συναυλία με μπλουζάκι Φλαμένγκο. Παράλληλα, το μάνατζμεντ κανόνισε ώστε να παρίστανται στο λάιβ δημοφιλείς ποδοσφαιριστές της Φλαμένγκο με μπλουζάκια Red Hot Chili Peppers, ενώ έστειλε τον Smith να υπογράψει αυτόγραφα στους fans της ομάδας.

Οι οπαδοί της Φλαμένγκο διανύουν περίοδο πίκρας φέτος, καθώς βλέπουν την Κρουζέιρο να κάνει περίπατο στο φετινό πρωτάθλημα και την ομάδα τους να αδυνατεί να φτάσει τις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Την Κυριακή η Φλαμένγκο έχασε μάλιστα μία ακόμα ευκαιρία να τις πλησιάσει, όταν υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 στο Ρίο ντε Τζανέιρο, από την ισχυρή φέτος Γκοϊάς.


{youtube width="480" height="300"}FRCXptxWnr4{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured