avopolis.team

Geri_Haliwell090

Στο ξεκίνημα των '00s, η πρώην "Ginger Spice" των Spice Girls έδειχνε ότι πατάει γερά στα πόδια της για μια επιτυχημένη σόλο καριέρα, καθώς τραγούδια όπως το "Mi Chico Latino", το "Look At Me" ή η διασκευή της στο "It's Raining Men" κατάκτησαν εύκολα τις πρώτες θέσεις των βρετανικών charts.

Οκτώ όμως χρόνια μετά την τελευταία της δισκογραφική παρουσία, η 41χρονη πλέον Geri Haliwell δείχνει να έχει περάσει στη λήθη: το νέο της single "Half Of Me" πούλησε μόλις 393 αντίτυπα στην πατρίδα, ενώ πάτωσε θεαματικά και στην Αυστραλία, όπου έχει λάβει αρκετή δημοσιότητα τελευταία, καθώς βρίσκεται στο πάνελ των κριτών του δημοφιλούς Australia's Got Talent τηλεοπτικού σόου. Παρ' όλα αυτά, το "Half Of Me" κόλλησε στο... #281 των αυστραλιανών charts.

Στον αέρα βρίσκονται επίσης και τα πλάνα της Haliwell για ένα δικό της τηλεοπτικό σόου στη Βρετανία, με τον πιλοτικό τίτλο Geri: Life Sucks και βασικό concept τη σάτιρα γύρω από την επιτυχία της και από τα αδιέξοδα που δημιουργούνται όταν προσπαθείς να είσαι, ταυτόχρονα, μητέρα και διεθνής ποπ σταρ. Παρότι σύμφωνα με τη NME η πρώην Spice Girl έκανε διαπραγματεύσεις με τη Studio Objective Productions –την εταιρεία πίσω από το Channel 4– το ίδιο το κανάλι αρνήθηκε την εμπλοκή του στο project.

{youtube width="480" height="300"}bQ73Kpj7sUw{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured